Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
niječu odgovornost

Karamarko: SDP-u je uvijek kriv HDZ. I za softvere i što ponekad nestane struje

Tomislav Karamarko
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
29.04.2014.
u 19:10

Ako možemo govoriti o nečijoj odgovornosti nakon njihovih dvije i pol godine vladavine, to je samo o njihovoj odgovornosti za nečinjenje, nesposobnost, za upropaštavanje hrvatskoga gospodarstva i standarda hrvatskog čovjeka – kazao je predsjednik HDZ-a

– Gospodin Milanović je očito neinformiran čovjek. Njegova klasična priča je: ''Za sve su krivi drugi, a ne SDP''. SDP je u poreznoj upravi promijenio sve kadrove, dvije i pol godine su na vlasti. Prema tome, mogli su napraviti što su htjeli, a očigledno su napravili ono što su napravili. A za to što su napravili treba netko snositi odgovornost – komentirao je danas HDZ-ov saborski zastupnik Ivan Šuker u Jastrebarskom izjavu premijera Zorana Milanovića da su porezni dugovi narasli na više 50 milijardi kuna i da su ih trebali mnogo ranije riješiti.

Bivši ministar odgovorio je na novinarsko pitanje je li se susreo sa situacijom da ga je netko tražio odgodu naplate poreznog duga.

– Imali smo u Zakonu o izvršenju državnog proračuna jasno propisano kako se to može napraviti. Svatko tko govori o poreznoj upravi, trebao bi znati da se nijedna stavka o izvršenju ne može promijeniti. Zakon o poreznoj upravi je jasan, ovo je njihov igrokaz koji jasno upućuje na to da ono što vrijedi za druge, ne vrijedi za SDP – kazao je Šuker, a SDP je iskritizirao i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

– Moram ponoviti isto što je rekao i gospodin Šuker. HDZ je kriv za sve, za njihove softvere, što ponekad nestane struje u uredima, što su zauzeti dugim ručkovima pa ne mogu obaviti neke poslove... Ovo je apsurdno i ne treba uopće komentirati. To je smiješno – kazao je Tomislav Karamarko te dodao kako je Kukuriku vlada dvije i pol godine na vlasti.

– Svoju odgovornost smo analizirali. Našim ljudima koji su počinili neka kaznena djela je suđeno i još im se sudi. Prema tome, ne možemo o tome govoriti. Pogledajte njihove afere koje izlaze na površinu. Ako možemo govoriti o nečijoj odgovornosti nakon njihovih dvije i pol godine vladavine, to je samo o njihovoj odgovornosti za nečinjenje, nesposobnost, za upropaštavanje hrvatskoga gospodarstva i standarda hrvatskog čovjeka – dodao je Karamarko.

 

Komentara 100

NI
nina03
19:22 29.04.2014.

Bas tako! Uvijek im je Hdz kriv! Postaju smiješni s tim mantranjem!

Avatar Carrera
Carrera
19:23 29.04.2014.

ma ova alibi igra SDP-a je već svima dosadila, to im je moglo proći u prvih 6 mjeseci mandata, ali nakon 2,5 godine to više ne pali. ljudi su očekivali rezultate, a dobili katastrofu. vrijeme je za novu vladu.

PO
poludiopremijer
19:21 29.04.2014.

Dobro priča Tomislav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije