Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
božićni domjenak snv-a

Karamarko neće Pupovcu u goste

Tomislav Karamarko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
05.01.2015.
u 07:30

– Drago nam je što će nam nakon dvije godine doći predsjednik Ivo Josipović – kaže Milorad Pupovac

Na božićnom domjenku Srpskog narodnog vijeća (SNV), na kojemu se tradicionalno okuplja (i) politička elita zemlje, u utorak u Novinarski dom doći će premijer Zoran Milanović, predsjednik Sabora Josip Leko, a ove godine i predsjednik Ivo Josipović.

– Drago nam je što će na naš božićni domjenak nakon dvije godine doći predsjednik Ivo Josipović. Gospođu Kolindu Grabar-Kitarović nismo službeno pozvali, ali svi su dobrodošli – rekao nam je predsjednik SNV-a Milorad Pupovac.

Iako je pozvan na domjenak, neće doći ni predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Iz HDZ-a poručuju kako će uime stranke doći međunarodni tajnik Miro Kovač. A Kovač će na domjenku, kao šef njezina stožera, predstavljati i Kolindu Grabar-Kitarović.

Komentara 67

DU
Deleted user
08:08 05.01.2015.

Koja sprdnja, oni čiji su roditelji i braća kroz povijest ubijali svećenike i popove, rušili i palili crkve sada organiziraju vjerska okupljanja.

DU
Deleted user
07:38 05.01.2015.

Što ti ljudi imaju sa sa rođenjem Isusa? pa komunisti i njihova djeca su proganjali sve one koji su slavili Njegovo rođenje.

AN
AnteizmalogZGa
08:08 05.01.2015.

Dobar potez! Pravoslavni Božić slave građani drugog naroda i normalno je da tome nazoči međunarodni tajnik stranke, u ovom slučaju HDZ-a. Svatko u državi Hrvatskoj ima pravo ispovijedati svoju vjeru (Hrvatska je u EU navedana kao najbolji primjer odnosa sa muslimanskom zajednicom) tako isto pravo uživaju i svi drugi. S moje strane svim pravoslavnim vjernicima ( ne raznim komunističko-populističkim posjetiocima domjenka) sretan Božić... Hristos se rodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije