Naslovnica Vijesti

Karamarko: HDZ će u cijeloj Hrvatskoj biti veliko iznenađenje

Središnje teme izbornog programa HDZ-a bit će gospodarski razvoj te zaštita dostojanstva radnika i svih hrvatskih građana.
07. svibnja 2013. u 17:16 0 komentara 2 prikaza
Tomislav Karamarko
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko nakon Međimurske županije posjetio je i Varaždin. Nakon sastanka s lokalnim stranačkim dužnosnicima, na konferenciji za novinare održanoj na Franjevačkom trgu rekao je da će HDZ-e na lokalnim izborima u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i u Varaždinskoj županiji, biti veliko iznenađenje. Središnje teme izbornog programa HDZ-a bit će gospodarski razvoj te zaštita dostojanstva radnika i svih hrvatskih građana.

Karamarko je izrazio i zadovoljstvo zbog odabira kandidata i načina vođenja kampanje HDZ-a u Varaždinskoj županiji.

Međutim, nije nezapaženo prošao ni podatak da na susretu Tomislava Karamarka s građanima Varaždina nije bio neovisni kandidat dr. Marijan Cingula kojeg podržava HDZ u kandidaturi za gradonačelnika Varaždina. Anđelko Stričak, šef županijskog HDZ-a, izostanak prof. Cingule obrazložio je činjenicom da je on sveučilišni profesor i da ne može, kao neki drugi kandidati, izostati s posla. Nastava ne smije trpjeti. 

>>Karamarko: Od Pekinga do Havane još je crvena jedino Rijeka

Ugostitelji
DRAMATIČNE BROJKE
Anketa: Čak 80,5 posto radnika u ugostiteljstvu smatra da je za njih bolja opcija selidba u inozemstvo

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.