Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred izbore

Karamarko: HDZ će u cijeloj Hrvatskoj biti veliko iznenađenje

Tomislav Karamarko
Goran Stanzl/PIXSELL
07.05.2013.
u 17:16

Središnje teme izbornog programa HDZ-a bit će gospodarski razvoj te zaštita dostojanstva radnika i svih hrvatskih građana.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko nakon Međimurske županije posjetio je i Varaždin. Nakon sastanka s lokalnim stranačkim dužnosnicima, na konferenciji za novinare održanoj na Franjevačkom trgu rekao je da će HDZ-e na lokalnim izborima u cijeloj Hrvatskoj, pa tako i u Varaždinskoj županiji, biti veliko iznenađenje. Središnje teme izbornog programa HDZ-a bit će gospodarski razvoj te zaštita dostojanstva radnika i svih hrvatskih građana.

Karamarko je izrazio i zadovoljstvo zbog odabira kandidata i načina vođenja kampanje HDZ-a u Varaždinskoj županiji.

Međutim, nije nezapaženo prošao ni podatak da na susretu Tomislava Karamarka s građanima Varaždina nije bio neovisni kandidat dr. Marijan Cingula kojeg podržava HDZ u kandidaturi za gradonačelnika Varaždina. Anđelko Stričak, šef županijskog HDZ-a, izostanak prof. Cingule obrazložio je činjenicom da je on sveučilišni profesor i da ne može, kao neki drugi kandidati, izostati s posla. Nastava ne smije trpjeti. 

>>Karamarko: Od Pekinga do Havane još je crvena jedino Rijeka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije