Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O haaškoj presudi
Povratak na članak

Karamarko: Dokazano je da je Srbija izvršila agresiju na Hrvatsku i pokušala stvoriti "veliku Srbiju"

- Branitelji u Savskoj imaju našu punu potporu što se tiče njihovoga pravednog, legitimnog prosvjeda. U tome ćemo ih uvijek podupirati-rekao je Karamarko.

Komentari 27

GU
GujaU
00:29 05.02.2015.

Na žalost tužitelji su sabotirali, nisu prikupili dovoljno dokaza koje ukazuju na genocid, od silovanja žena, progona nesrpskog življa s okupiranih područja, sustavno razaranje gradova i vjerskih objekata, jeli to zatiranje VJERSKOG IDENTITETA, sve je to netko u dokaznom postupku sabotirao a odvjetnik Olujić kaže i tko je to i nabrojio dvojicu Iva i dvije Vesne.

VL
LI
liskovaca
08:14 05.02.2015.

neka plate štetu koju su napravili!!!!!

VL
SA
sablja810
08:25 05.02.2015.

Lustracija. Ima li drugacijeg rijesenja ?! Sada valjda svima jasno zasto.

VL
Avatar bok
bok
22:54 05.02.2015.

...t tekako je znacajno da je ustanovio sud da je Srbija izvršila agresiju na Hrvatsku i pokušala stvoriti "veliku Srbiju"!!! Dakle nista od "ko nas bre zavadi" i tih gluposti!!! To bitno mjenja puno Toga!

VL
SA
samoborka
01:03 05.02.2015.

Znate sto? Lakse ce biti oprostiti Srbima (jer ..sve o njima i njihovim razlozima za pocinjeno nam je jasno), nego Svijetu. Tom Svijetu koji sebe uporno kiti krunama civiliziranosti, pravednosti, pravnosti, nultoj toleranciji prema agresiji, naprednosti. Taj i takav uzviseni Svijet je mirne duse gledao dok ga je nas narod prekinjao za pomoci u suzama, krvi, ocaju..dok su hrvatski gradovi bivali ruseni, razarani..dok su nam se zivoti raspadali. Svijet je skrstenih ruku gledao kako ginemo i kako nas se razara, mareci iskljucivo za svoje interese. Taj civilizirani..vrli Svijet. Samo interesi. I nista vise. Gledao je taj Svijet pokolj djece i muskaraca u Srebrenici. Mirne duse opet. Koga briga za tamo neke muslimane. I onda..15ak godina nakon zavrsetka te agonije..taj isti Svijet ponovno pljune Istini i Covjecnosti u lice..i umjesto da barem sada ispravi ono sto moze ispraviti i tako se barem malo iskupi za svu svoju nebrigu i necovjecnost kaznjavajuci odgovornu stranu, on ponovno pilatski opere ruke od svega. E pa Svijete..zelim ti istu takvu pravdu kakvu si nama udijelio. I zelim da i tebi drugi udijele istu takvu milost i ruku spasa kao sto si ti nama udijelio dok smo patili i krvarili.

VL
ME
melinda
15:24 05.02.2015.

Nemojmo se opet praviti najpametniji i izvrcati odluke Haskoga tribunala.Jasno je donesena odluka da nije bilo genocida ni u Vukovaru ni u Oluji i Bljesku ida smo svi podjednako krivi i ne izvrcimo stvari vise i ne izigravajmo stalno zrtvu kada nismo nista bolji od drugih....

VL
AS
antun sklepic
05:50 05.02.2015.

gdje vi to vidite da je nešto dokazano ovom presudom su samo srbi dobili a sad smo i mi kao nekad oni najveće poraze hoćemo pretvori u pobjede,a šta se tiće naših tužitelja oni su se ljepo potkožili sa lovom i šta je najgore niko još nije ni spomenuo da bi im trebalo oduzet lovu i kazneno gonit.

VL
HE
hermet
01:03 05.02.2015.

Karamarko: Branitelji u Savskoj imaju našu punu potporu "što se tiče njihovoga pravednog, legitimnog prosvjeda". E, pa, poštovani branitelji invalidi zviždači, u ovoj izjavi predsjednika HDZ-a iščitavam da vam polako okreću leđa. Samo treba sačekati da se usuglase sa ostalim "bitnim čimbenicima" što je to pravedno i legitimno. A poslije toga šanse za vašu "stvar" imate koliko i glineni golubovi.

VL
BL
Blomberg
19:36 05.02.2015.

Sad je kasno kritizirat zasto se prije nisu svi sastali i slozili pravu tuzbu na koju sigurno nebi bilo ponizavanja Hrvatske i nase vojske. Kraj tolikih dokaza Srbija ispada neduzna SRAMOTA tko nas to zastupa ??? Donesli su puno papirapapira u Haag ali ne ono bitno , svaki propaceni branitelj bi bolje slozio tu tuzbu.

VL
Avatar dajoober
dajoober
17:06 05.02.2015.

izgleda da se MSP-Hag presudom za genocid ugledao u hrvatsko pravosuđe pošto i ono tako radi---------- ----kad je SUTLA svoju kasu predala HDZ-u u kojoj je bila ušteđevina štediša, onda su štediše tužile SUTLU i spor dobile, ali ne ii svoju ušteđevinu jer je u međuvremenu SUTLA stečajila, a direktor 'umro'----------------- nakon čega štediše tužiše državu Hrvatsku, ali opet štednju ne dobiše nego moradoše i sudske i odvjetničke troškove platiti i to po visokim tarifama tako da su duplo izgubili.---------------------------------------------------------- obrazloženje: štediše nisu dokazale dvije stvari: dolus specijalis---trebalo je dokazati da je postojala namjera da se štedišama uzme štednja actus reus----trebalo je dokazati tko je štednju uzeo za dokaze trebalo je priznanje onog tko je s posebnom namjerom (dolus specijalis) štednju uzeo (actus reus) tako da to se to moralo dogoditi kumulativno---za slučaj SUTLE te pravno-sudske termine došle su od Crnića

VL
Avatar MarsalBrozTito
MarsalBrozTito
06:32 05.02.2015.

Dokazano je da su Tudjmanovci i krzdezevci izvrsili agresiju i pljacku vlastitoga naroda. Dokazano je da su se dva fanatika Tudjman i Milosevic sastali 48 puta tijekom rata, pljackali narode u dogovorenom ratu, i imali zajednicke banke po citavoj Europi. Dokazano je da je iz bivse drzave opljackano 140 milijardi dolara, da su opljackane sve banke i poduzeca, da su zlocinci unistili drzavu narodu gore od 2 svjetska rata zajedno, i dokazano je da je ovaj lik pljackao kapital iz drzavnih poduzeca u aferi ''Soboli'', i da treba odgovarati za zlocin pred zakonom.

VL
AA
aabbcc
08:49 05.02.2015.

JNA je mnogo siri pojam od samo agresora Srbije i Karamarko tu mijesa stvari ne znajuci da su i Hrvati bili ta JNA.

VL
JJ
janko.jankovic.1985
06:09 05.02.2015.

za ljubav uvek treba dvoje!tako isto i za rat, ko normalan voli rat?niko!ali to da su samo srbi krvi u to ni vi ne verujete!ali morate da to pricate sami sebi kako na kraju nebi u to i poverovali!

VL
AA
aabbcc
09:02 05.02.2015.

da ako Srbija neće suditi JNA ____ Tu bi trebalo osuditi sve one koji su pozivali da se napusti JNA i ucinili da se ista pretvori u neprijateljsku srpsku- vojsku.

VL
KI
Kissinger
07:34 05.02.2015.

koje fore ovaj prosipa ? znao sam bez tog suda i tebe tko je izvršio agresiju.prestani trabunjati i posveti se ekonomskom programu HDZ-ea.

VL
DJ
djordje
07:54 05.02.2015.

Tomice dragi, počni gledati u budućnost i makni se sa mjesta predsjednika stranke dok je niste uništili do kraja, daj gospodinu Prgometu da je vodi, današnja vaša je politika "kriminal"

VL
Avatar šjorbepo
šjorbepo
00:02 05.02.2015.

A ja mislio da su oni tu zbog Matića.svako malo neki novi razlozi prosvjeda koji nemaju veze sa starim zahtjevima.Vrime je da poštujemo sve Hrvate makar u HDZ-u bili.Naravno da se šalim,neprijatelja treba tražit vani a ne u državi.Vanjska politika je na nuli dugi,dugi niz godina.Bilo bi bolje da lobirate za vanjsku politiku a ne za rat s komunjarama,da ne kažem sami sa sobom.Ipak ste vi i SDP-e nastali raspadom KPJ.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.