Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okrugli stol
Povratak na članak

Kapulica: Ivan Milas bio je narodni tribun

Milas je uvijek gorljivo zastupao stranačku stegu i disciplinu, ali tek nakon provedene stranačke rasprave, kazao je Kapulica.

Komentari 4

PR
prarvat
06:17 02.08.2016.

mnogi ne znaju da je ivan milas živio posve skromno, u usporedbi s ljudima koji su bili na visokim položajima. pročitam često o njemu da se nakrao, da je lopov - kako su to nepravedne kvalifikacije. čiste laži. bio mimi je susjed i površno smo se poznavali, no ovo je kraj u kojem se ne može puno skriti. častan, dobar čovjek, zaljubljenik u domovinu.

VL
MI
miso
08:11 02.08.2016.

Ivan Milas je legenda i njegova izjava 'Dvije marke za kilo mozga'. Upropastilo je to Hrvatsku, uz pretvorbu i privatizaciju. To je ravno Katynskoj šumi, kad se usporedi odnos broja stanovnika Poljske i Hrvatske.

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
09:20 02.08.2016.

Ivan Milas bio je narodni tribun, istinski domoljubni pravi hrvat i jedan od okosnice štaba nezaboravnog vođe Dr. Franje kada se stvaralo domoljubno odabranih 200 bogatih balkanskih familija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.