Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADRŽAN NA PRETRAGAMA

Kapetan Dragan u bolnici zbog problema sa srcem

Dragan Vasiljković
Foto: Reuters
11.08.2016.
u 11:33

Draganu Vasiljkoviću na splitskom Županijskom sudu u rujnu počinje suđenje za ratne zločine u Kninu i Glini

Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, u noći sa srijede na četvrtak prebačen je iz splitskog zatvora na Bilicama u Klinički bolnički centar Split. Ima srčane tegobe, a koliko je situacija ozbiljna, još nije poznato. 

Zadržan je na pretragama.

Draganu Vasiljkoviću na splitskom Županijskom sudu u rujnu počinje suđenje za ratne zločine u Kninu i Glini. 

>> Pismo kapetana Dragana iz splitskog zatvora o uvjetima života iza rešetaka

Komentara 28

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
12:28 11.08.2016.

Hm, a koliko pripadnika hrvatske policije u Kninu i Glini više nema nikakvih problema sa cijelim tijelom, osim što im iz guzice raste trava godinama. Ma trebalo bi ga kao što je i on radio. Za par godina bit će kao i onaj Šešelj, što je tri puta umro u Haagu, a sada sav prpošan sjedi u skupštini Srboslavije i ismijava svojeg učenika koji je sada premijer iste. Samo teška i vrlo kratka robija je lijek za ovakve neljude.

MA
Majur
12:50 11.08.2016.

Kako reče ono junačina srpska:"samo na tenku se mogu u hrvatsku vratiti".....i sad cvili u hrvatskom zatvoru:))))Jad i bijeda.

CR
cronada
13:12 11.08.2016.

Jos I to, njega treba pustiti da krepa, grubo je to od mene ali😈

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije