Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČINAC
Povratak na članak

Kapetan Dragan predaje se za dva mjeseca?

Odvjetnik Clive Evatt kazao je da ne zna gdje je njegov branjenik, ali je cinično dodao da "možda negdje kampira u šumi"

Komentari 14

MA
MagicSerb
09:07 05.05.2010.

bosut1, dao je on tebi po repu ratnih godina, znaš ti dobro. Nisi ni ti ništa bolji, zbris\'o si u tu alpsku vukoj***** da bi izbegao progon. Što ne pređeš granicu sa Srbijom ak\' si tako hrabar, da vidimo šta će ti reć\' srpska pasoška kontrola, ahahahha...Buš i ti njemu pravio društvo, ima vremena. Vidiš da vas je svaki dan više s lisicama na rukama zbog zločina od pre 15-20 godina...

VL
MA
MagicSerb
09:10 05.05.2010.

bosut1, ko je poznat po jedinom dečijem logoru na svetu, mučenju i najbrutalnijim likvidacijama civila, pre svega žena, dece i starijih ćeš saznati kad u Google ukucaš \"Jasenovac\". Pametnom dosta. To ni nemački nacisti nisu radili. Oni su bili zatečeni vašim \"herojskim \"delima...

VL
OB
-obrisani-
10:45 05.05.2010.

A što se tiče Dundee draguljčeta on je tipični primjer servskog junaka. Kada treba mučit zarobljene u zatvorima Knina i Gline tu je prvi a kad zapuca bježi skroz do Australije. Dalje valjda nije mogao pobjeći. U pravoj maniri servskih vitezova.

VL
PO
poirot
20:46 04.05.2010.

Vi ga baš preteraste.Ratni zločinac.Prvo,razlog je sasvim druge prirode i suviše ste se kasno setili navodnih zločina.Gotovo nikad ne poštujete pretpostavku nevinosti dok se ne dokaže krivica i to je osnovni razlog zašto nemate ugled nepristrasnog pravnog sistema kome se može verovati.

VL
BO
bosut1
21:19 04.05.2010.

poirot,znamo da su za tebe i kapetan Dragan i djeneral Mladic servski heroji i nevinasca.Heroji koji su se \"proslavili\" ubijanjem i mucenjem zarobljenih ljudi,zena i djece.Po tome ste poznati svuda u Svijetu,smradovi.

VL
Avatar punkufer
punkufer
22:05 04.05.2010.

Vasiljković (samozvani kapetan) je utjelovljenje uspona i pada velikosrpske politike. Nepismeni bezveznjak i kompleksaš se stvorio od nikuda i iskoristio je kaos nastao srpskom agresijom na Hrvatsku i Bosnu za stvaranje lika \"kapetana\" po uzoru na likove iz partizanskih filmovava i stripova. Uspio se nametnuti kao vođa skupini zamazanaca i kriminalaca koji su glumili nekakvu vojsku mučeći i ubijajući civile u pozadini pod zaštitom JNA tenkova. Uživao je u medijskoj pažnji i u bogatstvu ostvarenom pljačkom i otimanjem od mrtvih i protjeranih. Nije ni slutio da će tome doći kraj, da će sve ono što je radio od \"junačkih dela\" postati sramota, prljavština i zločin. Kada je hrvatska vojska potjerala zamazance i zločince sa svoje zemlje Vasiljeviću se srušio svijet. Od \"kapetana\" je postao uplašeni jadnik koji je pobjegao na suprotni kraj planete kako bi spasio svoje jadno dupe. Nema više uniforme, nema više \"kapetana\", nema više junačenja. Samo uplašeni mali čovjek nečiste savjesti koji je postrošio sve što ima na odvjetnike i koji bi najradije da se sve to što je radio zaboravi i da ga se na to više ne podsjeća. A sada je i zbrisao u neku rupu kako već priliči \"srpskom junaku\".

VL
PO
poirot
22:07 04.05.2010.

bosut1 Znamo se mi bosute poodavno sa foruma.Pa vidiš,ja ne znam da li su oni što naredili ili učinili ali ti znaš sve o njima kao da si sve lično svojim očima video.

VL
BO
bosut1
22:47 04.05.2010.

poirot,pa vidis ja znam i vidio sam svojim ocima sta su oni radili i sta su naredjivali.Bio sam u ratu,cuo od ljudi koji su prezivjeli strahote srpskih zlocina i koji su uspjeli sacuvati i izvuci zivu glavu.Protjerani sa svojih ognjista, od ovakvih kao sto je ovo djubre koje sebe naziva kapetanom.O djeneralu Ratku ne moramo valjda pricati.Ti si jos i gore djubre od njih kad ih uzimas u obranu.Pogledaj na \"yubitu\" pa se uvjeri svojim ocima sta su sve tvoji srpski \"heroji\" radili i uradili po zemljama koje nisu nikada bile srpske.Da imas imalo postenja i karaktera ne bi se ni pojavljivao na ovim novinama,i jos branio te srpske zlotvore i kukavice.Svi ste vi cetnici isti,jedina je razlika medju vama sto neki nose one smrdljive bradurine a neki se briju,ali u principu ste vi svi ista govna.Gadite mi se,fuj.

VL
GA
garfild007
01:34 05.05.2010.

Ne, nego je trebao da se javi čuvenom hrvatskom pravosudju, čije je sudac Ustavnog suda , Vukojević, poznat po silovanju muslimanki u logoru kog Čapljine. Dok se Gotovina skrivao, bio je junak, a ostali su miševi - čudna logika ua u Hrvata. Što se tiče ubijanja civila, nemojte se javljati, poznati ste po tome i to u razmjerima, koji nikada nisu, niti će biti vidjeni. Niste vi nikog pobjedili, živite u iluzijama, vama je jedan komunjarski smrad Milošević, zajedno se drugim fašističim smradom Tudjmanom, dogovorio državu, kakva je sada imate, a kapetan Dragan je samo jedna figura, prema tome, poklopite se ušima.

VL
MA
MagicSerb
09:05 05.05.2010.

Ma i da se preda, šta bi vi s njim? Vidim da i dalje ne mrete bez Srba! Možete ga počešat\' samo. Ja bi da sam on namerno došao i pred sudom potvrdio da sam za \"srpsku stvar\". I šta mu možete? Šta? Ne može mu niko ništa! Ideologija i dalje živi. Niko je ne može zaustaviti niti zabraniti s nekolicinom zatvorenih ljudi.

VL
NE
neni
09:25 05.05.2010.

@MagicSerb, Ideologija i dalje živi niko je ne može zaustaviti Ma bravo..samo kaj to nije istina . Mi smo vas zautavili i nije da vam nismo ništa napravili.. Živimo u vlastitoj zemlji a vi ste tu kod nas manjina ii to debela manjina. Jedino kaj se slažem sa Vama je da nam on ne treba ,pa po meni ni u zatvoru..zakaj da ga mi hranimo. Nek\' on ide u Srbiju zajedno sa Plavšickom i neka žive u idili \"velikosrbstva\" čim dalje tim bolje

VL
OB
-obrisani-
10:37 05.05.2010.

Magic Servi su imali konc logore unazad 20-tak godina, ništa bolje od Jasena. Jedini narod u Europi koji je proveo genocid poslije ww2. Jedini koji je uspio pobiti 8000 muslimana za nekoliko dana, jedini koji je uspio uništiti grad kao Vukovar, jedini narod koji je u okruženju držao grad/ Sarajevo/ i uništavao ga godinama ubijajući bez razlike ,muško,žensko i djecu. Jedini koji se ponosi zvjerima mladićem,ćosavim šešeljem, dr.dabićem,arkanom i ostalim čudovištima. Jedini koji pjeva o genocidu \"nož-žica-Srebrenica\" , stvarno možeš bit ponosan na sebe.

VL
MI
mitar
14:07 05.05.2010.

Ceka da mu se srede papiri da je bio hrvatski branitelj,a rjesenje ce podpisati ministar obrane inace veliki domoljub koji se do 1993.izjasnjavao kao JUGOSLOVEN!

VL
BO
bosut1
19:26 05.05.2010.

magicni opanak,pa ja svake godine odem jednom u tu vasu zemlju nedodjiju.Koga da se bojim,onih papaka na granici?Te bijednike se moze kupiti sa novcanicom od 20 Eura i jos pride da mi malo poduvaju oko jaja.Bosut je casno branio svoju Domovinu.Nije ni protiv zemaljskih ni protiv bozjih zakona ako se u obrani svoga Doma pokoje cetnicko govno poslalo na drugi svijet.Ja sam ponosan zbog toga sto sam branio svoju Domovinu.Ali sta ja tebi pricam o tome kad ti neznas sta je to.Ti magare cetnicko, da imas imalo ponosa i karaktera ne bi ni dolazio na ove nase novine, a kamoli ostavljao ovdje svoje debilske komentare.Kiseli se ti u toj svojoj zemljici nedodjiji i citaj nase zapadne novine,mozda ti nesto ipak i udje u tu tvoju cetnicku tintaru.Stoko janjicarska.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.