Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČINAC

Kapetan Dragan predaje se za dva mjeseca?

dra
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
04.05.2010.
u 20:25

Odvjetnik Clive Evatt kazao je da ne zna gdje je njegov branjenik, ali je cinično dodao da "možda negdje kampira u šumi"

Ratni zločinac Dragan Vasiljković, zvan kapetan Dragan, ne izbjegava izručenje Hrvatskoj, rekao je njegov odvjetnik Clive Evatt. On je kazao da ne zna gdje je njegov branjenik, ali je cinično dodao da "možda negdje kampira u šumi".  

Na saslušanju na sudu u ponedjeljak je izjavio kako se nada da će se njegov klijent predati u roku od dva mjeseca.

Sudac Hodgson dao je Vasiljkoviću rok od dva mjeseca da se pojavi pred sudom.

Hrvatska je zahtjev za izručenjem Australiji uputila 2006., a Vasiljkovića se sumnjiči za ratne zločine nad zarobljenim hrvatskim vojnicima i policajcima u Kninu i Bruškoj u veljači 1993., te za ratni zločin protiv civila.

Komentara 14

MA
MagicSerb
09:10 05.05.2010.

bosut1, ko je poznat po jedinom dečijem logoru na svetu, mučenju i najbrutalnijim likvidacijama civila, pre svega žena, dece i starijih ćeš saznati kad u Google ukucaš \"Jasenovac\". Pametnom dosta. To ni nemački nacisti nisu radili. Oni su bili zatečeni vašim \"herojskim \"delima...

OB
-obrisani-
10:45 05.05.2010.

A što se tiče Dundee draguljčeta on je tipični primjer servskog junaka. Kada treba mučit zarobljene u zatvorima Knina i Gline tu je prvi a kad zapuca bježi skroz do Australije. Dalje valjda nije mogao pobjeći. U pravoj maniri servskih vitezova.

MA
MagicSerb
09:07 05.05.2010.

bosut1, dao je on tebi po repu ratnih godina, znaš ti dobro. Nisi ni ti ništa bolji, zbris\'o si u tu alpsku vukoj***** da bi izbegao progon. Što ne pređeš granicu sa Srbijom ak\' si tako hrabar, da vidimo šta će ti reć\' srpska pasoška kontrola, ahahahha...Buš i ti njemu pravio društvo, ima vremena. Vidiš da vas je svaki dan više s lisicama na rukama zbog zločina od pre 15-20 godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije