Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKLJAŽA

Kaos u Međimurju: Obračunali se sjekirama, potom naganjali automobilima

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
21.01.2019.
u 12:19

Narušavali su javni red i mir te se fizički sukobili uz uporabu sjekira i drvene palice

Muškarac (38) osumnjičen je da je na području općine Pribislavec počinio kaznena djela Teške tjelesne ozljede, prema izvješću međimurske policije. Naime, 38-godišnjak i 24-godišnjakinja s područja općine Pribislavec, 41-godišnjak iz općine Nedelišće te 38-godišnjak s područja grada Čakovca narušavali su javni red i mir te se fizički sukobili uz uporabu sjekira i drvene palice.

Potom je 38-godišnjak s područja općine Pribislavec sjeo u automobil i nekoliko puta udario u dva parkirana vozila dok se 41-godišnjak izmicao. Protiv 38-godišnjaka su podnijete kaznene prijave zbog kaznenih djela Teška tjelesna ozljeda i Teška tjelesna ozljeda u pokušaju, a 20. siječnja je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Određen mu je istražni zatvor, a protiv ostalih sudionika će se također podnijeti optužni prijedlog zbog prekršaja javnog reda i mira nadležnom općinskom sudu.

>>Pogledajte video: Obračun dilera u Zaprešiću

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar nekakav
nekakav
13:40 21.01.2019.

još samo fali da ste napisali 'međimurci' i šou bi bio potpun! zar je tako teško napisati 'pripadnici romske manjine'? pa imaju saborskog zastupnika! koji zastupa tu manjinu!

Avatar Mi sami
Mi sami
12:47 21.01.2019.

Da nije ugrožena garava manjina?

DU
Deleted user
12:42 21.01.2019.

Milanovi glasaci delaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije