Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snježno nevrijeme
Povratak na članak

Kaos u Austriji, čitateljica poručuje: Odgodite put na skijanje, sve je blokirano

Neki su dijelovi ispod deset metara snijega, a očekuju da će pasti još tri metra. Imate li kakvih informacija, fotografija ili videa, šaljite nam ih na e-mail javi@vecernji.net ili na našu Facebook stranicu.

Komentari 13

DU
Deleted user
10:35 09.01.2019.

Prekrasne fotografije snijegom prekrivenih Alpi. Kao i svake zime.

VL
PU
paul-umpe
11:48 09.01.2019.

sta je sve blokirano ne pisite gluposti.blokirano za budale koji nemaju zimsku opremu a krenili na skijanje.

VL
PV
prcko.vitamincic
09:54 09.01.2019.

Iz takvog kaosa oni zarade deset puta više nego hrv turizam. Zar to nije sramota? Zemlja u kojoj nema kapi mora ima deset puta bolji standard od nas? Pogledajte njihovu vladu, da li manjine ili neki Pupuvci upravljaju državom? E moj narode.

VL
DA
danijelrukavina4
14:12 09.01.2019.

Po ovome što se događa u Austriji, mogli bi na proljeće imati silnih poplava. Možda da se već sada povežemo sa susjedima uzvodno od nas i nizvodno od nas u promišljanju kako "ispratiti" silnu vodu u rijekama Savi, Dravi, Dunavu, Muri koja bi mogla nastati nakon, eventualno, brzog topljenja snijega . Mislim da bi bilo jako korisno od Hrvatskih voda da pažljivo pregledaju sve nasipe i ako uoče slabosti, na vrijeme ih isprave. Možda jedan radni sastanak sa službama država uzvodno i nizvodno od nas - razmjeniti iskustva i saznanja.

VL
Avatar Urban Fox
Urban Fox
11:50 10.01.2019.

Na skijanje se uvijek ide u veljači, ožujku, a ja osobno uvijek idem u Are/Švedska ili Kvitfjell/Norveška i nikad nikakvih problema

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:22 09.01.2019.

10 m snijega? pa ajd napišite gdje je to točno palo tolko snijega, u kojem naselju... ili ipak na nekom vrhu planine, gdje nema nikog živog ionak?! bezveze stvarate senzaciju, kao da pričamo o valovima visokim 10 metara na sjevernom ledenom moru, a kad ono, ni blizu obale.... ima snijega, al ništa neobičnog za ovo doba godine. i kad krajem svibnja padne pola metra, nitko ni obrvu da digne... lopatu da, ne pospremaju je prije lipnja.

VL
PR
PrimoracRi
14:09 09.01.2019.

lijepo gđo . lopatu u ruke pa pomalo prema domovini ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.