Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi ljubavnici

Kao Romeo i Julia: Zajedno okončali život zbog zabranjene ljubavi

ilustracija
Foto: ilustracija
24.07.2014.
u 09:26

Mladi ljubavnici navodno su se odlučili na samoubojstvo jer su ih njezini roditelji pokušali razdvojiti

Mladi ruski par, Irina Korovina (14) i Anatolij Maslov (22), zajedno su izvršili samoubojstvo objesivši se istim konopcem na granu drveta dok su njihove ruke ostale isprepletene, javlja Daily Mail.

Mladi ljubavnici navodno su se odlučili na samoubojstvo jer su ih njezini roditelji pokušali razdvojiti. Policija je potvrdila kako je djevojka bila trudna, a s obzirom na to da je maloljetna, ako bi se utvrdilo da je otac, Anatolij se mogao naći pod istragom.

Tragedija se dogodila istog dana kada su Irinini roditelji doznali kako je njihova kćer u trećem mjesecu trudnoće. Uslijedila je svađa, a mlada Ruskinja odbila je pobaciti dijete i prestati se viđati s Anatolijem.

Njihova su tijela pronađena u šumi u blizini sela Zmeevo nedaleko od grada Tver u zapadnoj Rusiji.

>> Baka u hladnjaku pronašla dvije mrtve unučice. Igrale su se skrivača

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar EU?
EU?
10:00 24.07.2014.

ona sa 14 godina zna šta je prava ljubav??

IM
Immanuell
14:07 24.07.2014.

O ljudi, o Gospode..... Kasno je za bilo što, punoljetni mladi lik je po meni kriv što si je dopustio ovu neprimjerenu vezu i što se na smrt zatelebao u to napola dijete..... Kakav užas, tragedija za roditelje..... Zbilja, bolje da su ih pustili da žive u toj neprimjerenoj vezi nego da ovako...... Čovjek tu zbilja teško može nešto pametno reći.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije