Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaposlenici protiv i
Povratak na članak

Kao ravnateljica već je zlostavljala ostale zaposlenike Centra

Jadranka Matuš vodila je ustanovu od 2002. do 2006., kad su kolege zabilježile, kažu, niz nepodopština koje je izvodila protiv njih. Smatraju da je izabrana jer je članica SDP-a

Komentari 1

Avatar mate112
mate112
09:49 03.10.2012.

baš mi je drago da bar negdje i državni službenici vide barem malo kako je danas 99% radnika u realnom sektoru kod privatnika za 40% manju plaću i s tim da se nemaju kome žalit. ako nekom ne odgovara radit u tom centru dragovoljno se javljam pa nek me gazi ravnateljica kolko oće. može i seksualno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.