Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTE FRANIĆ

Kandidat SDP-a za splitskog gradonačelnika: 'Gradit ću POS-ove stanove na mjestu Prometove garaže'

Ante Franic, kandidat SDP-a za gradonacelnika Splita
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/3
16.03.2021.
u 13:37

Kaže kako Split više nema vremena za sporu i nesposobnu vlast te da takvi kakvi jesu ne zaslužuju nikakvu novu priliku

- Zaustavit ćemo trend iseljavanja mladih generacije iz našeg Splita koji godišnje izgubi preko 1100 stanovnika. HDZ i Keruma nije nimalo briga za mlade. U Splitu u proteklom mandatu nije izgrađen niti jedan kvadrat POS-ovih stanova. Sada se pokušavaju prodati finte o izgradnji 1140 stanova na Korešnici, ali to je predstava samo za potrebe predizborne kampanje jer se radi o komunalno neopremljenom području, brdu bez struje, vode i infrastrukture – izjavio je Ante Franić, kandidat SDP-a za gradonačelnika Splita.

Kaže kako Split više nema vremena za sporu i nesposobnu vlast te da takvi kakvi jesu ne zaslužuju nikakvu novu priliku.
Ante Franić tvrdi kako ima konkretne planove za rješenje stambenog pitanja u Splitu.

- POS Hercegovačka sa SDP-om kreće odmah nakon izbora bez daljnjih odgađanja na mjestu gdje je trenutno smještena garaža Prometa koju ćemo  izmjestiti na Dračevac. Lokacija u Hercegovačkoj ima svu potrebnu infrastrukturu za brzi početak radova: struju, vodu, kanalizaciju, pristupne ceste. Izgradit ćemo 450 stambenih jedinica, dječji vrtić i sportska igrališta – najavio je Franić.

 

Mamiću potvrđena presuda, ali ne ide u zatvor

 

Komentara 4

Avatar barba_barba
barba_barba
17:39 16.03.2021.

Zivili Matan i Sunje,Imocki bageristi i kruva sa ramena

SE
senijor121
14:37 16.03.2021.

Drugar bi prvo trebao dokauzati da je sposoban čuvati ovce

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
15:29 16.03.2021.

Drzava gradi stanove , pravi sportske dvorane , hotele , tvornice carapa i poljprivrrdne zadruge , brosogradilista ,Duro Dakovic plus Hep Sume Vode i gradski Holdinzi izd , 70 % privrede u zemlji direktno vezano na drzavi i sve redomedom gubitasi , umjesto da se stvore uvjeti za poslovanje , pa nek netko gradi komercijalne stanove i sve ostalo , ovako zbog PoS i poticaja , stanovi kostaji skuplje toliko koliko je poticaj , a sam9 se dobije korupcija i los standard gradnje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije