Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'rasno neosjetljiv'
Povratak na članak

Kanađani i dalje bijesni na premijera: Hoće li ga to koštati mandata?

Skandal bi mogao uništiti njegove izglede da bude ponovno izabran na parlamentarnim izborima 21. listopada na kojima ima ozbiljne suparnike u oporbenim konzervativcima.

Komentari 5

Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
17:54 20.09.2019.

Svi su liberali i ljevičari licemjerni. To im je osnovna karakteristika.

VL
Avatar crazy_bat
crazy_bat
17:54 20.09.2019.

Trudeau je nula od političara i nula od čovjeka, ali ovo za što ga optužuju je teška idiotarija. Poltička korektnost je prešla svaku mjeru - dakle, ako se maskiraš u Aladina, rasist si, jersi obojao lice u crno. Pitam se, maskraju li se male crnčice u Snjeguljicu ili Pepeljugu, jer one su bile bjelkinje? Ili je rasizam samo ako se bijelac maskira? Ali ovoga puta je po tamburi dobio tulavi libtard, kako se bumerang vraća kada ga najmanje očekuješ.

VL
MA
marcel
18:06 20.09.2019.

ovo je rasizam? Ajde... ozbiljno? Troudeau je žrtva vlastite politike bazirane na moralnoj histeriji i moralnoj panici.

VL
BA
BakaMraz
11:33 21.09.2019.

Kanadjane treba odmah poslati na cijepljenje kod veterinara, jer su jelte bijesni.

VL
GR
gragakarlovac
18:25 20.09.2019.

manje više za ovo, Trudeau je na izlaznim vratima i bez ovoga...Kanada za razliku od Hrvatske uvijek proba nešto novo u politici i brzo mjenjaju kada ne valja...ne kao RH sa HDZ-om.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.