Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga

Kanadska policija istražuje "sumnjivu" smrt milijardera i njegove supruge

Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
16.12.2017.
u 15:42

Milijardera Barryja Shermana i njegovu suprugu Honey policija je našla mrtve u njihovom domu u bogatoj četvrti Toronta

Kanadska policija je objavila da istražuje tajanstvenu smrt milijardera Barryja Shermana, osnivača kanadske farmaceutske tvrtke Apotex, i njegove supruge Honey, koji su u petak nađeni mrtvi u njihovom domu u Torontu.

Njih dvoje je policija, koja je nakon poziva za hitnu medicinsku pomoć, našla mrtve u njihovom domu u bogatoj četvrti Toronta.

"Okolnosti njihove smrti su sumnjive i mi prema tome tako postupamo", rekao je dužnosnik policije David  Hopkinson.Policijski istražitelji su novinarima pred kućom bračnog para kasnije rekli kako nema tragova nasilnog ulaska.

Sherman, star 75 godina, osnovao je 1974. tvrtku Apotex koja zapošljava 11,000 ljudi i po veličini je sedmi svjetski proizvođač generičkih lijekova, po podacima s internetskih stranica tvrtke. 

Časopis Forbes je vrijednost Shermanove imovine procijenio na 3,2 milijarde dolara.

Komentara 1

DU
Deleted user
08:52 17.12.2017.

Jesenti milu bigulicu, i to su neke policijske šeprlje. Da su angažirali gatare i vidovnjake već bi davno razsvijetlili slučaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije