Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problemi u zraku

Kanader koji je krenuo za Zadar prizemljen u Dubrovniku, naletio je na pticu

Gori iznad Orašca, vatrogasci uspjeli obraniti kuće u Ljupču, stigla 4 kanadera
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.08.2022.
u 13:35

Požar na brdu Nepravić iznad Slanog u Dubrovačkom primorju proširio se tijekom noći, pa su u petak ujutro na požarište upućene i dodatne vatrogasne snage

Na nekoliko mjesta duž obale vatrogasci se bore s požarima. Požar na brdu Nepravić iznad Slanog u Dubrovačkom primorju proširio se tijekom noći, pa su u petak ujutro na požarište upućene i dodatne vatrogasne snage, izvijestila je Hrvatska vatrogasna zajednica.

Uz lokalne snage požar gase vatrogasne snage iz županije i IVP Dubrovnik, a Ministarstvo obrane na Twitteru je objavilo kako su na požarištu angažirani po jedan Canadair i Air Tractor.

Kanaderi su u petak poslani u pomoć vatrogascima i na druga mjesta. Kanader koji je poslan prema Zadru prizemljen je u Zračnu luku Dubrovnik jer je naletio na pticu, javlja Dnevnik.hr.

Ključne riječi

Komentara 1

TM
trade_mark
14:37 12.08.2022.

opa, još jedan prizemljen. i, koliko onda sada imamo operativnih kanadera? tko zna? banožić? klanac? netko drugi? andrej možda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije