Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ UHIĆEN

Kanađanin u Komiži branio prolaznicu, pa teže ozlijeđen

KBC Split
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/2
26.06.2019.
u 11:12

Policija je napadača uhitila i privela u službene prostorije gdje se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

Mladi Kanađanin koji je u Komiži na Visu branio 45-godišnju prolaznicu u tjelesnom nasrtaju 49-godišnjaka teško je ozlijeđen i hospitaliziran u KBC Split, izvijestili su u srijedu iz splitske policije.

Incident se dogodio u srijedu, pedesetak minuta nakon ponoći, u Komiži gdje je 49-godišnjak tjelesno napao 45-godišnjakinju i udario je bocom. U daljnjem napadu pokušao ga je spriječiti slučajni prolaznik, 21-godišnji državljanin Kanade, kojeg je 49-godišnjak također napao, a napad su prekinuli ostali prolaznici, rekli su u policiji. 

U tom je incidentu 45-godišnja hrvatska državljanka lakše ozlijeđena, dok je mladi Kanađanin teško ozlijeđen, te je odveden u splitsku bolnicu. Policija je 49-godišnjaka uhitila i privela u službene prostorije gdje se nad njim provodi kriminalističko istraživanje.

Komentara 5

GI
Gigasurfex1968
11:29 26.06.2019.

Problem je u tome što je Kanađanin na fin način išao riješit slučaj. Onaj koji je ženu u stanju napasti bocom već spada u skupinu bijednih i kukavičkih zločinaca i trebao je odmah biti riješen udarcem u potkoljenicu tako da mu koljeno ostane neko vrijeme visiti na ligamentima!

BA
bandido
20:51 27.06.2019.

Hrvatski covjek je svoj na svome i ima pravo lemat hrvatsku zenu bez medjunarodnih uplitanja. Hrvatska je nezavisna drzava, neka pati, kome smeta.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:04 26.06.2019.

Sirijac ili Rvatina?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije