Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga u akciji

Kampanja "Puzzle YourSelfie" za gradnju Indigo sela

Indigo
Foto: Privatni album
1/5
02.03.2016.
u 21:08

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo nema svoje sklonište, a od 2013., otkad su osnovani, zbrinuli više od 600 pasa.

Na terenu koji su nedavno dobili na korištenje žele napraviti prostor u kojem bi mogli smjestiti pse kojima traže dom, u kojem bi volonteri mogli raditi s njima. Žele da psi budu opušteni i sretni. U tu svrhu pokrenuli su i kampanju za uređenje prostora nazvanog Indigo Villlage. Kampanja "Puzzle YourSelfie for Indigo" zamišljena je kao kupovina puzzli. Ima ih 419, jedna košta 100 kuna, a za svaku uplaćenu puzzlu Indigu pošaljite svoj selfie ili fotografiju psa. Sve fotografije naći će se na velikom puzzle baneru koji će postaviti na teren. Možete donirati i građevinski materijal za uređenje prostora veličine sedam tisuća četvornih metara. Treba im armaturna žica, betonski stupovi, vrata za ogradu, kontejner, staklena vuna, ljepilo za pločice, boja, daske.

Novac za puzzle uplaćuje se na račun, IBAN HR1123600001102382959, SWIFT ZABAHR2X, Zagrebacka banka, s naznakom: Puzzle. Slike pošaljite na udruga.indigo@gmail.com. U uređenju terena možete i sami sudjelovati, svake subote od 12 do 17 sati, a na završetku kampanje treneri Neven Kovačević i Nenad Novak održat će radionice za vlasnike pasa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije