Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BELGIJA
Povratak na članak

Ukraden kamion prepun eksploziva, Interpol oglasio alarm!

Upozorenje je izdato svim europskim policijama.

Komentari 13

CR
crocro
11:54 23.01.2018.

Kako je mogao biti ukraden? Kako su dobro organizirani kriminalci čisto slučajno naišli na kamion pun eksploziva, sjeli u njega i nestali? Kako se moglo dogoditi da nitko nije čuvao eksploziv u vrijeme krađe? Ili je možda ostavljen bez stalnog nadzora i tako pripremljen za kradju? U nikakvim drugim okolnostima to ne bi bilo moguće učiniti jer takvo vozilo nije nikada bez nadzora, pa i da je bez nadzora onda je osiguran u zatvorenom prostoru. Okolnosti kradje nisu objavili. Koliko od njega mogu razornih bombi napraviti i gdje će one eksplodirati i na taj način utjerati dodatni strah u kosti ionako nesigurnim europljanima. Sigurnost europljana je očito prošlost samo se postavlja pitanje: Zar je tako moralo biti?

VL
IB
istina_boli
13:24 23.01.2018.

Opet muslici spremaju vatromet, samo je pitanje gdje i kad?

VL
Avatar navijač
navijač
10:51 23.01.2018.

Bit će rokanja.

VL
ZG
zg223
11:53 23.01.2018.

ukrali tekucinu od koje se rade eksplozivi a ne kamion pun eksploziva..

VL
KO
kordunmoj75
12:08 23.01.2018.

Koja budala ostavi pun kamion eksplozivne tecnosti,to je sve smisljeno,ponestaje "teroristicki"akcija po europi,pa vele hajde da malo to zakuhamo ponovo,vrlo losa zamisao?.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:16 23.01.2018.

pazite, ja sam danas vidio cisternu koja je vozila benzin na benzinski postaju. od benzina se, to znamo svi, mogu napraviti b...e! i baš čitam o problemu petrokemije, pa si mislim, baza za umjetna gnojiva, pa i samo umjetno gnojivo, je sirovina za eksplozive, tzv. amonale (oni koji su učili miniranje znaju to).... i što sad, da mi lijepo zatvorimo petrokemiju, jer bi se eto neki čovjek s lošim namjerama mogao pojaviti, pa ukrasti kamion ureje, taman prije proljetne sjetve, i cijela država bi ga tražila, jer se to može iskoristiti za... a faca će lijepo samo malo jače (i daleko jeftinije) pognojiti zemljište. no, bude to kiselo onda, al ima i kalcifikacija... opet će netko zaraditi! jel vama jasno da se iz svega da napraviti nešto što se može iskoristiti za neki zločin? ukrali kamion piljene građe! za što bi to moglo se sve iskoristit? hm, za pčelinjak, neku šupu, baraku (izazova sjetu osnivača hdz-a...).... ili pak za konstrukciju nekog opasnog stroja..?! hej, a krađe metalnih konstrukcija? sad mi je jasno zašto je strabag dao žalbu na kinesku ponudu za pelješki most!!! od metala se rade dijelovi raketa!!! ne, sirotinja i zemlje u razvoju ne smiju imati pristup nikakvim novim tehnologijama. neka žive ko bušmani (mada su se i oni pokvarili, iskopavaju dijamante..). ne, ništa se ne smije raditi, ne ne, samo sjediti i čekati socijalu. a takvi dolaze, vidi vrapca, baš u belgiju, švedsku, njemačku.... što nitko ne dođe k nama, pa barem smo mi na glasu da dijelimo socijalu svima!!

VL
5S
505.scrtom
23:31 23.01.2018.

Unutra su neizkorištene petarde i rakete od nove godine.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:54 23.01.2018.

pomjesas umjetno gnojivo KAN i dizel, dodas kemijski upaljac i imas boom.

VL
Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
15:35 23.01.2018.

Hebe mi se za EU i njihove teroriste.

VL
PR
potrgani reißverschluss
15:40 23.01.2018.

zasto alarm? sve je to za dobrobit covjecanstva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.