Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U VLADI

Kalmeta: Ako dođe do izbora, građani će kazniti Most

Dino Stanin/Pixsell
27.04.2017.
u 12:04

Poručio je da ne zna "gdje idemo".

Gradonačelnik Zadra, Božidar Kalmeta, prokomentirao je današnju situaciju u kojoj je premijer Andrej Plenković zatražio smjenu trojice ministara Mosta.

- Most ne zna što je, je li oporba ili vlast - izjavio je Kalmeta i dodao da koriste svaku situaciju u kojoj mogu dobiti političke bodove.

Poručio je da ne zna "gdje idemo".

- Ako dođe do izbora, građani će kazniti Most - rekao je Kalmeta. Na pitanje je li Most krivac za mogući pad Vlade Kalmeta je odgovorio: 'Pa naravno!'.

Za premijera Andreja Plenkovića rekao je kako je državnik koji "zna povući državničke poteze".

Plenković je odlučio tražiti smjenu ministara Slavena Dobrovića, Vlahe Orepića i Ante Šprlje jer nisu prihvatili prijedlog Vlade da odbije SDP-ov zahtjev za pokretanjem povjerenja ministru financija Zdravka Marića.

Komentara 20

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
12:21 27.04.2017.

Ovaj gospodin je još na slobodi?

Avatar Matija22
Matija22
12:41 27.04.2017.

šta je ovaj još na slobodi?

AA
Aartur
12:55 27.04.2017.

Mislim da će ipak prije kazniti plagijatore, ministre koji ništa nisu znali i izuzeti su od ministarskih poslova, te općenito sumnjive likove iza kojih se vuku dugogodišnje koruptivne afere, još iz doba Ćaće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije