Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO!

Kakva sreća: Mostarac izgubio novčanik s 10 000 eura, policija ga uspjela pronaći

Euri
Foto: Silas Stein/DPA/PIXSELL
1/2
01.04.2021.
u 22:07

Policijski službenici su pregledom snimke videonadzora utvrdili kako je 53-godišnjak slučajno s pulta odgurnuo novčanik koji je upao u kantu za smeće,

Mostarac T.T. (53) prijavio je u utorak navečer policiji da mu je ukraden novčanik u kojem se nalazilo čak 10 000 eura i kreditne kartice. No, pokazalo se kako je imao nevjerojatnu sreću. 

Policija je uspjela pronaći njegov novčanik u kontejneru s cjelokupnim iznosim, a niti jedan dokument nije nedostajao. Naime, on je kazao policiji tijekom prijave krađe kako je samo dva sata ranije bio u sportskoj kladionici u naselju Buna, južno od Mostara te je pretpostavljao da mu je u tom objektu nepoznata osoba ukrala novčanik, piše Avaz.ba. 

Policijski službenici su pregledom snimke videonadzora utvrdili kako je 53-godišnjak slučajno s pulta odgurnuo novčanik koji je upao u kantu za smeće, koju je radnica kladionice po završetku radnog vremena ispraznila u kontejner.

Na njegovu sreću, novčanik je pronađen prije pražnjenja kontejnera i odvoza smeća na deponiju.

VIDEO: Pitali smo građane: Znate li kako se pravilno maske bacaju u smeće nakon upotrebe?

 

Ključne riječi

Komentara 2

ME
medvedgrad
08:07 02.04.2021.

E trebao je svima okrenuti rundu.

SI
sisavac
11:31 02.04.2021.

pa to je dosta veliki novčanik. ako pretpostavimo da nije imao po 500 eura, onda je imao 50 novčanica od po 200 eura... da, to nosiš sa sobom dok ideš kupiti linoladu, dvije paštete i kajzericu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije