Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Bjelovara

Filmska potjera: Policija zagradila auto, domišljati vozač uspio pobjeći

Policija lovi vozača u Rovišću
24sata
04.12.2020.
u 15:40

Policija je potvrdila da su dojavu dobili oko 10.40 sati u petak. Lovili su prekršitelja u prometu koji se vozio u neregistriranom autu marke Opel Corsa čakovečkih registracija.

Policija je imala pune ruke posla u Rovišću kod Bjelovara. Naime, pokušavala je uhvatiti vozača neregistriranog Opela i taman kad se činilo da su ga uhvatili, on im je pobjegao.

- Došli smo iza zavoja i vidjeli policiju kako se okreće. Odmah su krenuli za njim, a on im je bježao. Mislim da su skrenuli u neku ulicu, jer ih mi nismo više vidjeli, rekao je svjedok za 24sata.

Policija je potvrdila da su dojavu dobili oko 10.40 sati u petak. Lovili su prekršitelja u prometu koji se vozio u neregistriranom autu marke Opel Corsa čakovečkih registracija. Naime, rekli su da je postupanje u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Cornelius
Cornelius
18:00 04.12.2020.

Kad im Plenkošević ne želi povećati socijalu, pa ti jadni brazilci moraju preživljavati sa dvadesetak tisuća mjesečno. Dok istovremeno bedaki kaj su delali 40inekaj godina sa penzijetinom od 2 tisuće redovito registriraju svoje aute. To je nama naša borba dala - da imamo Kajtazija za maršala!

ET
etika
15:46 04.12.2020.

Zanimljiva rečenica.. " ...se vozio u neregistriranom autu marke Opel Corsa čakovečkih registracija" :-)

LU
Lukeruk
16:40 04.12.2020.

Oršuš ili balog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije