Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sin poginule žene iz Međimurja:

'Kakva moraš biti osoba da udariš čovjeka, ne trepneš, vratiš se u auto i odeš'

Strava u Međimurju: Usmrtio pješakinju i pobjegao
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
23.01.2020.
u 08:03

Alen je rekao je da on, a sigurno ni njegova braća i sestra ne mrze tog čovjeka, jer je to pitanje njegove savjesti, ali i stvar pravosuđa da se primjereno kazni, jer nije ni pokušao pomoći umirućoj osobi koju je on ozlijedio i potom pobjegao

Policija je privela 57-godišnjaka s područja Varaždinske županije kojeg se dovodi u vezu s izazivanjem prometne nesreće u kojoj je poginula 48-godišnja pješakinja iz Orehovice. Protiv njega podnijete su kaznene prijave zbog kaznenih djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i Nepružanje pomoći, nadležnom državnom odvjetniku. U utorak, 21. siječnja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

U Orehovici kod Čakovca obitelj 48-godišnje Grozdane Simić tuguje.

- Ne mogu vjerovati kakva to moraš biti osoba da autom udariš čovjeka, u ovom slučaju našu majku i nakon 200 metara se zaustaviš, ugasiš svjetla na vozilu i odeš i vidiš da leži teško ozlijeđena žena. Ne trepneš okom, vratiš se u automobil, i s ugašenim svjetlima nastaviš dalje kao da si udario u vreću slame, a ne u ljudsko biće - kazao je 23 -godišnji Alen za 24sata, dok pored njega u malenoj kućici koja ima tri prostorije sjedi stariji brat Roberto (24) i maloljetni Elvis (16).

Najstarije dijete pokojne Grozdane, kćer Jasmina (28) u utorak se nakon pogreba vratila svojoj obitelji. Alen tvrdi da je jedna susjeda koja je s dečkom prolazila tim dijelom ceste vidjela ugašena svjetla na vozilu te da je spremna svjedočiti.

Alen je rekao je da on, a sigurno ni njegova braća i sestra ne mrze tog čovjeka, jer je to pitanje njegove savjesti, ali i stvar pravosuđa da se primjereno kazni, jer nije ni pokušao pomoći umirućoj osobi koju je on ozlijedio i potom pobjegao.

- Da ju je stavio u auto i odvezao u bolnicu možda bi joj bilo spasa, ali on ništa nije pokušao, osim spasiti sebe. Hvala policiji što su ga pronašli, zaključio je - Alen Simić, dok su ostali potvrdnim klimanjem glave odobravali svaku njegovu riječ.

Ključne riječi

Komentara 10

NI
nikola13782
09:04 23.01.2020.

Smeće....

Avatar navijač
navijač
09:04 23.01.2020.

To je neki " novokompovani napredni ljevičar" , sudeći po ponašanju.

DO
domxerex
12:13 23.01.2020.

Ovakve stvari se događaju ali problem je pravosuđe koje kao da potiče neodgovornost, nasilje i kriminal. Danci kažu da riba smrdi od glave se čisti od repa. Negdje sam vidio da se prvo odsječe glava pa onda kreće sa čišćenjem. Više mi se sviđa ta metoda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije