Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvoje ih je NA OBRADI
Povratak na članak

Kakva je situacija po bolnicama u Hrvatskoj? Objavljeni detalji o hospitaliziranima nakon sumnje na trovanje

Najveći broj pacijenata, njih 17, obradio je KBC Zagreb. Od ukupnog broja obrađenih pacijenata, u KBC-u Zagreb bila su dva pacijenata s erozivnim ozljedama, no svi su pacijenti otpušteni kući.

Komentari 2

MA
majeltomoguce
10:56 09.11.2023.

To je ona kolektivna histerija i ništa više! Popijte litru gaziranog pića bilo koje marke i imat ćete blage erozije jednjaka - jer to su agresivna pića koja se osim za piće koriste i za pranje WC-a ili posuđa. Dakle pravi problem je što su takva pića ušla bez ikakvih ograničenja među sve nas i postala normalna, pa ih piju i djeca vrtičke dobi što bi trebalo strogo zabraniti! Gazirana pića su po agresivnosti u redu sa alkoholnim pičima samo što nemaju alkohol - to je jedina razlika kad govorimo o kiselosti i nadražaju - pa neka me stručnjaci demantiraju nekim znanstvenom radom koji tvrdi suprotno!

VL
Avatar LittleTut
LittleTut
10:38 09.11.2023.

Dakle, i dalje se jedino onaj dečko u Rijeci nečime otrovao, ovo ostalo su ili lovci na odštete ili hipohondri koje boli grlo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.