Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgrozila sve

Kakva je ovo majka: Javnost šokirana postupkom ove žene, no zašto je nitko nije zaustavio?

majka
Foto: Screenshot
1/2
26.10.2017.
u 08:49

Britansku javnost zgrozila je snimka jedne majke iz središta Liverpoola

Britansku javnost šokirala je snimka majke koja vuče svoje dijete na povodcu nogostupom u središtu grada Liverpoola.

Majka je s djetetom hodala, a ono je bilo na takozvanom povodcu za djecu koji je, očito, postao sve popularniji među roditeljima. Dječak je u jednom trenutku pao, no majku to nije omelo u hodanju pa ga je nastavila vući jer se on očito nije želio ili stigao ustati.

Iako mnogi sumnjaju u autentičnost videa, njegov autor, Joe Cain tvrdi kako je snimka stvarna te da je on vidio što se događa pa je odlučio snimiti okrutnu majku.

Žena u jednoj ruci drži dječji ruksak dok drugom vuče povodac na kojem joj je dijete, no to nije zasmetalo drugim prolaznicima koji se nisu obazirali na ono što se događalo.

Snimka majke objavljena je na Twitteru, gdje su brojni korisnici komentirali slučaj.

– Ovo izgleda baš gadno. Zašto je nitko nije zaustavio? – zapitao se jedan od korisnika.

Komentara 8

BE
beitsche
09:49 26.10.2017.

Ajmo sad svi koji nemate djecu pocnite komentirati kako se djeca trebaju odgajati..

BE
Bel
09:50 26.10.2017.

Dijete se bacilo na cestu i nije htjelo ustati. U debeloj je jakni. Nista mu nije napravila i nitko ne treba biti zgrozen. Sto je trebala, sjesti kraj njega i sra.ti dubokoumne psiholoske price??

ZA
zagabria1
09:21 26.10.2017.

Nadam se da je majmun zaradio nešto od prodaje ove snimke. Takvi lešinari gori su od ove majke, koja ipak vjerojatno samo kažnjava dijete koje od prkosa ne želi ustati.I ja sam se kao mali bacio ispred trgovine igračkama i nisam želio ustati. Ali nije bilo manijaka da me snimaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije