Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Times i Telegraph
Povratak na članak

Kakva čast: Britanci uvrstili hrvatske otoke i plaže među top svjetske destinacije!

Brač je uvršten među najbolje otočne destinacije za obiteljski odmor uz poseban osvrt na ljepotu plaže Zlatni Rat u Bolu koja je stvorena za sportove na vodi. Otok Vis proglašen je najboljim mediteranskim otokom za opuštanje koji je zahvaljujući svojoj autentičnosti, tirkiznim uvalama i izvornim eno-gastro delicijama turistički adut za sve ljubitelje prirode.

Komentari 5

KO
Kološanin
13:09 24.08.2022.

Malo za promjenu, ugodno je ovdje pročitati nešto lijepo i pozitvno o našoj zemlji pa makar i preneseno iz stranih medija.

VL
DU
Deleted user
13:58 24.08.2022.

Čemu čuđenje? Gledajući prirodne lipote naše zemlje jedna smo od najlipših zemalja ne samo u Europi, nego i na svitu. Pa, to je činjenica. Nepobitna činjenica.

VL
FO
forfun
23:00 24.08.2022.

Bojim se kad nas Britanci hvale

VL
RB
Rastu Brojke
19:18 24.08.2022.

Ajd nemojte, opet će sve biti skupo druge godine. Bolje da smo nezanimljivi i dosadni.

VL
Avatar istovari
istovari
14:17 24.08.2022.

I zato hvala vladi i adezeu....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.