Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udar na standard
Povratak na članak

Kako u recesiji pomoći građanima? Podizanjem cijena komunalija!

Najlakše je podići cijene, za to ne treba biti posebno vješt u politici, kaže Miljenko Šafarić, koji smatra da bi trebalo povećati i plaće te mirovine.

Komentari 3

DE
demokršćanin
16:46 26.10.2009.

EVO SAVJET! Neka se ugledaju na Grad Zagreb,ali s tom razlikom da iscrtaju parkirališta za BICIKLE pošto je u Međimurju puno bicikla.A mogli bi naplaćivati i DIHARINU,odnosno određeni iznos kuna za svaki udah.Ovoga zadnjega Bandić se još nije sjetio.

VL
TH
thevoice
17:36 26.10.2009.

ne mogu se nadiviti ovim pametnim anketeme ovdje ispod ,\"hoce li se razrijesiti kriminal u gruntovnici ?\", dali smo mi vidoviti ? dali se bavimo magijom ? dali radimo u pravosudju?policiji mozda ? ......ocito da za svako klikanje vecernji dobije koju lipu racunu , vrlo vjesto , jos kada bi postavljali malo pametnija i logicnija pitanja !

VL
OB
-obrisani-
19:51 26.10.2009.

Kako u recesiji pomoći građanima? ============= 0 Naviknuti ih da 7 dana gladuju, 7 dana stoje u redu pred javnom kuhinjom i 7 dana da kopaju po kontejnerima, pa da onda imaju dva dana za razmišljanje hoće li najuriti bagru koja je tu recesiju i napravila sa silnom birokracijom od koje nikada nitko nije otpušten, a niti završio na robiji zbog krađe ili će nastaviti i dalje srljati kao guske kroz maglu i birti uvijek iste politićare koji se samo rotiraju po foteljama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.