Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA U 'OTVORENOM'
Povratak na članak

'Kako to da Milanoviću suci nisu bili gangsteri i banditi kad je prisezao pred njima kao predsjednik države?'

O odluci Ustavnog suda u 'slučaju Milanović' bavila se emisija "Otvoreno", gdje su gostovali Mario Kapulica (HDZ), Arsen Bauk (SDP), Dario Hrebak (HSLS) i Damir Bakić (Možemo!).

Komentari 8

PO
podravina
09:29 19.03.2024.

Ona dva sudca Ustavnog suda, koji su glasali protiv Ustava, treba i mora se odmah udaljiti iz Ustavnog Suda, zbog NE postivanja Ustava., Isto vazi i za onu dvojicu koji nisu glasali, jer se nisu slagali sa odlukom Ustavnog Suda u kojem rade.

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
07:25 19.03.2024.

Taj "ustavni sud" mirno gleda kako u registru birača ima 500 tisuća lažnih birača. I ne samo da gleda, nego taj lažni podatak koristi kad treba zabraniti narodne demokratske referendume. Da je provedena lustracija kao u normalnim istočnoeuropskim državama, Ustavni sud bi danas bio prazan. Ako ne računamo portire.

VL
TO
TomekZagreb
06:56 19.03.2024.

Za riješiti taj problem, potrebna je 101 ruka u Saboru. Izbrisati taj stranački sud iz Ustava i prebaciti nadležnosti na Vrhovni sud.

VL
IV
ivoivoivo
01:59 19.03.2024.

Nakon prisege u mandatu su se urotili sa Plenkovićem i pomagali mu u kršenju ustava Hrvatske ! Sve sa bi se dodvoriti svom šefu. Milanović je godinama upozoravao na to ali odgovora nije bilo niti za šefa SOE niti izborne jedinice ma ništa nisu poduzeli a morali su! Plenkovićevi stisak nad njima jednak je onom koje sada ima nad dorhom. Zato je Predsjednik povukao ovaj državnički potez za odbranu ustava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.