Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kako to da je saudijski kralj heroj, a Putin zločinac

Već danima u svim dnevnicima vrte se slike Jemena kao što su nedavno dominirale slike Ukrajine

Komentari 56

DU
Deleted user
13:33 09.04.2015.

Gospodine Robert Bubalo koji ste ovo napisali. Svaka Vam čast. Ovo što nam danas rade, ovo ispiranje mozgova s primjesama tobožnje demokracije, nadmašilo je vremena najpodlije komunističke prijevare i diktatutre. Razlika je u tome što su nekad fizički uništavali a sada nagizaju mozak pa se na kraju žrtva sama od sebe uništi.

VL
PR
prihvatisemotike
13:25 09.04.2015.

Hvala Bogu da poneki novinar ima časti i integriteta slušajuću svoju svajest,radeći kako oči vide....................napisati istinit tekst.Ipak Amerika i oni koji podržavaju njezine pohode na koga im se prohtije,će kritizirati ovaj istiniti članak.Eto gdje živimo,kakvi smo ljudi.......

VL
ST
Stolic
13:18 09.04.2015.

Čestitam autoru teksta,sve si svahtijo.

VL
DU
Deleted user
13:35 09.04.2015.

Da Putin ima amere u svom dvorištu i da ih podržava i on bi bio heroj!

VL
MI
Milutin
14:09 09.04.2015.

100 x zasto? SA je najradikalnija vehabijska drzava, nema dalje, al skoro 40% USA duga je vehabijsko, odgovor se sam namece.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
14:02 09.04.2015.

kad bi netko počeo dovlačiti oružje i raketne sustave npr u Kanadu SAD bi im objavio rat. zato je dobar strah, znaju oni da s Rusijom nema šale. njihova vojna doktrina je nuklearni odgovor. zapitajte se zašto se ni jedan rat nije vodio na teritoriju SAD i tko se obogatio na svim ratovima u zadnjih sto godina. zašto su Rusiji uvalili zločinačku ideologiju komunizam izvezenu upravo sa zapada i zašto su Rusi imali tolike gubitke u ljudskim potencijalima u prošlom stoljeću. Ukrajina je samo moneta za potkusurivanje jer je preko instaliranih marioneta zločinačkih umova gurnuta u rat koji je unaprijed izgubljen. veliki će se radi ravnoteže straha dogovoriti a Ukrajinci i drugi će oplakivati svoje poginule za tuđe interese.

VL
AN
anticenzura
13:35 09.04.2015.

Bravo sjor Bubalo, svaka Vam je ka u Njegosa. Malo vise ovakvih novinara na VL pliz.

VL
SJ
Sve je uzalud
13:30 09.04.2015.

...............zavisi odakle se zločince gleda .izmraka ili sa svijetla.....davaj Putin davaj..............

VL
Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
15:10 09.04.2015.

Saudijska Arabija je pod Americkom cizmom a Ameri vladaju svim jacim medijskim kucama na svijetu i pisu SAMO ono sto njima odgovara..Nema to nikakve veze s stvarnoscu...Dok god se to ne promijeni nema nama SVIMA spasa..Kakva EU i slicno-u EU odlucuje Merkelica koja je nista drugo nego sekretarica od Obame i koja smije da kaze samo ono sto joj Sef dozvoli...Nisam ljebljenik niti rusije niti Amera ali sto je dosta dosta je...

VL
AN
anticenzura
14:03 09.04.2015.

stefj , nego sta je Sharia nego Islamski fundamentalizam. U S.Arabiji Kuran predstavlja Ustav u zemlji, a vrhovni zakon se bazira na sherijatu Sjedi jedan.

VL
AN
anticenzura
14:12 09.04.2015.

hrvoje horvat - aha, normalno je da te izbiciju na pijaci 150 puta, ako ucinis neko krivicno djelo, tipa da preskocis jednu molitvu od 5 puta dnevno, ili da ti siknu kamencinom u glavu 20-sk puta kcerku, ako izidje u dvoriste bez sudara na glavi.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
14:55 09.04.2015.

Odgovor je vrlo jednostavan: Saudijski kralj bombardira iz zraka sto je "moderan nacin" ubijanja neposlusnih (o dekapitacijama necemo jer vjerojatno koristi bolje naostreni mac od ISIL-a) dok je Putin odlucio dostavom oruzja i instruktora zaustaviti Ukrajinsku akciju protiv Ruske manjine. To je "prizemno" za velike "demokrate" koje vole svijet gledati iz velikih visina bacajuci bombe.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
16:29 09.04.2015.

Saudijski kralj je heroj jer je napravio agresiju ne samo na jednu susjednu drzavu vec na tri: Prvo je okupirao Bahrein, zatim vec mjesecima bombardira Siriju (vlastitu tvorbu ISIL) i sada je Jemen treca agresija na susjednu drzavu. Putin je nedonosce u odnosu na Saudijskog kralja, koji je sve lijepo zacinio s masovnim dekapitacijama ljudi.

VL
Avatar viki_nuland
viki_nuland
20:01 09.04.2015.

Saudijski odrubljivac glava je "heroj" jer je izveo agresiju na cetiri susjedne drzave (Bahrein, Irak, Sirija i sada Jemen) dok je bijednik Putin intervenirao u samo jednoj sto ga cini "zlocincem". Masovno ubijanje u tri pa na vise drzava see naziva "demokracijom" zato su SAD najdemokratskije jer trenutno vode samo osam ratova i pokusavaju startati jos tri, s Venecuelom, Iranom i Sjevernom Korejom, tako da predju u dvocifrenu ligu.

VL
MI
Milutin
14:44 09.04.2015.

ukraina? zasto u kijevu, civilizovanom zapadnom delu, rada- skupstina, sabor, koji je atribut demokratije, vrhovno zakonodavno telo, ne funkcionise, ne postoji nedeljama? gde zasedaju ukrainci, vasingtonu, berlinu, rijadu? daj, otreznite se.

VL
MI
Milutin
14:04 09.04.2015.

ja sirotinja, vozi me zena kad se usvinjim od alkohola, jos kokodace, on lepo sofera, zene mutave... eh da sam ja taj vehabija, znao bih rasta sam se rodio.

VL
Avatar d-ano
d-ano
15:07 09.04.2015.

Putin samo treba poslat one rakete za rusenje aviona ,,sve ce se ostalo sredit samo od sebe,,,,,,,,,

VL
DU
Deleted user
22:01 09.04.2015.

Domovina ..gluplju seriju u uzivotu nisam gledao. ko I sve serije sto dolaze iz te nakaze.. sve oni sredjuju sve oni pobjedjuju. ne mogu vjerovat da se ljudi pale, stovise preporucuju hollywoodsko propagandno smece. u onoj jel zadnjoj otiso on u iran u Teheran uso u kancelariju vodje revolucionarne garde I ubio ga, ili ona kad je bio u podrumu sa podpredsjednikom sa bombom i kao nazvala ga kcer on se predomislio i nije je aktivirao.ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:20 09.04.2015.

Razlika je u tome sto Saudijci nisu prisvojili ni komadic Jemena, razlika je u tome sto saudijci ne lazu, otvoreno interveniraju, ne salju oruzje i vojsku tajno.

VL
Avatar aunick
aunick
18:15 09.04.2015.

Ovo je nevjerovatno kako novinar, gospodin Bubalo, zna iskoristiti priliku da nam docara kako ubica jednog covjek treba da postane aboliran i trenutno voljen jer eto postoji jedan jos gori. Zao mi je jer imam malo drugacije vrednovanje stvari. Vas Putin je ubica Ukrainskog naroda, 6000 za sada. Kriminalac, lazov, tipican KGB. Saudiskog suverena ostavljam vam na milost ali nemojte jednog diktatora i zlocinca uzdizati zato sto se pojavio gori. Svako za svoj grijeh a obojica ga imaju dovoljno da zavrse u paklu. Hajmo putinovci, udrite minuse, to vam jedino preostaje.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.