Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP PERKOVIĆ
Povratak na članak

Kako sam generalu Rašeti uzeo sedam kilograma zlata iz sefa vojne bolnice (7. dio)

Grupa Labrador, koja je postavljala eksploziv na židovske institucije, pripremala je atentat na mene. Čekao me je pripremljeni atentator, ali na kraju je sve prošlo dobro.

Komentari 84

PR
prvacrta
13:11 02.01.2014.

Ovo je fascinantno, ovom liku nije pao ni jedan šleper oružja (a palo ih je dosta), uspio je "deaktivirati preko sto "terorističkih" bombi, i ulovio je sve teroriste, tako da u SFRJ ni jedna bomba nije ekslpodirala, uspio je srpskimskim udbašima pokupiti i gaće a da oni to ne znaju... A ja sam mislio da je YUtarnji list neobjektivan kad drži svijeću. O svemu lupeta Perković, ali o svojim žrtvama ni riječi... A žrtve su bile, vidi slučajnosti, baš osobe koje su se borili za samostalnu RH.

VL
MY
mycropht
13:23 02.01.2014.

8. dio: Kako sam natjerao Marsovce u bijeg i spasio Zemlju od uništenja Recimo da je sve što drobi istina. Da li se tako dobiva neka dozvola za nekažnjeno ubojstvo?

VL
CV
crna vrana
13:17 02.01.2014.

Postoji li opasnost da se vaš iskaz i zanimanje istražitelja u Njemačkoj proširi i na temu naoružavanja Hrvatske pod međunarodnim embargom? Teško mi je to reći, bit će kako bude. Ispitivanje se može proširiti na tu temu, a i ne ne mora. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Što ovaj udbaš napriča,to ni pas s maslom nebi probavio ! Kakve veze ima ubojstvo Đurekovića osamdesetih s naoružavanjem Hrvatske 1990. i 1991. Kojim spinovima se ovaj manipulator kani eskulpirati od njemačke optužnice ? Ovakav cirkus jednom optuženiku za teško ubojstvo nebi dopustio nitko u svijetu, kao što mu je dopušteno od strane medija u Hrvatskoj !

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
13:20 02.01.2014.

Ništa ovoga zlotvora i ubojicu ne može oprati....nikakava djela niti "zasluge" u stvaranju Hrvatske države,a na temelju zločina koje je radio u ime Partije i Tita.Inače,onaj dio o nadolazećem ratu je zanimljiv....gdje se govori kako je on neizbježan.Ne znam da li bi to podržao drugi "Perković" u liku Mesića,koji je bio HR predsjednik (za ne povjerovati),a koji stalno lupeta o dogovorenom ratu....a sve u svrhu amnestije srba i njihovih političara.

VL
PR
prvacrta
13:16 02.01.2014.

A kad se Perković već drži Tuđmana kao pijan plota, i to bez pokrića, a usput rečeno nema ni jedan dokaz za svoje tvrdnje, neka prokomentira i činjenicu da se Tuđman htio rješiti Perkovića još 1993, vidljivo iz transkripata ss Pantovčaka, i to riječima: "Ja sam već rekao svojim najbližim suradnicima da sve te bivše koji su radili u Udbi, ti spominješ tu Perkovića i to, ne samo Perkovića nego i sve druge koji su radili da ih se ukloni. I na kraju tu novu našu službu UNS-u, Službu nacionalne sigurnosti počinjemo stvarati sa novim ljudima i to ćemo provesti' http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/285995/Tudman-je-naredio-da-se-ukloni-Perkovica.html Opet udbaška posla bez pokrića... Ali me čude i Večernjakovi novinari koji ne znaju zauzeti kritički stav, nego sljepo slušaju i prenose partijske parole bivših udbaša.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
13:24 02.01.2014.

Bez ovog istinskog junaka ne sam kaj ne bi bilo nit Hvatske neg je pitanje i kak bi današnja Europa izgledala. Ipak on je u Njemčiji osuđen za sudjelovanje u ubojstvu, a ne za svoja junaštva. Kad stigne tam nek njima izmed ostalog ispriča i o ostalim ubojstvima hrvatskih emigranata kad je tolko hrabar !!!

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
13:12 02.01.2014.

Kad bih imao priliku ovom čovjeku reći u lice, rekao bih mu da mu se po svakoj crti lica vidi da je pošten, da mu se u očima vidi da je pravi i istinski domoljub, a onda bih mu pljunio u lice

VL
CI
cicibela
13:41 02.01.2014.

Zaključak koji se sugerira ovim šminkanjem istine: Bilo je časno živjeti s Perkovićem i Udbom ! Oh, yeah!

VL
DU
Deleted user
13:35 02.01.2014.

Cijela ova lakrdija u Večernjem listu nema niti jednu jedinu drugu ulogu neko javnosti prenijeti "poruku" da je perković naj, naj, najzaslužnija osoba da Hrvatska uopće postoji. Pogledajte samo slikicu iznad članka. Može li se primitivnije? Ili je to poza iz trenutka kada mu je pozlilo?

VL
FN
Fr@njo
13:21 02.01.2014.

fascinantno, placem nad djelima kasapina... liebe Deuschland, danke, danke , ...und nur so weiter...

VL
DU
Deleted user
13:34 02.01.2014.

Da se o Perkoviću informiram samo iz Večernjeg, pomislio bih da je kandidat za beatifikaciju, a ne za izručenje

VL
NN
nee nee
13:25 02.01.2014.

Ovi intervjui me podsjećaju na predizbornu kampanju za izbore ili referendum, ako je Perković nevin neka ode u NJemačku i to dokaže, kakve je intervjue Gotovina trebao objavljivati o sudjelovanju u domovinskom ratu prije nego je otišao u Hag, nijeje bilo milosti od političkih elita iako su građani bili protiv toga da ga se izruči. Razlika između Gotovine i Perkovića, Gotovinu hrvatski narod nije htio izručiti a političari su htjeli, Perkovića narod želi izručiti a političare ne daju.

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
13:43 02.01.2014.

I onda je svizac zamotao čokoladu......

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
13:28 02.01.2014.

::Je li u tom sukobu vas i agenata KOS-a bilo žrtava, jesu li se agenti međusobno likvidirali?Ovo je jedno od pitanja novinara......a moj odgovor je da imate jednog agenta ,Hanžeka,koji je bio saborski zastupnik SDP-a i koji je uzeo privilegiranu mirovinu te je danas gradonačelnik Grada Zaboka u četvrtom mandatu ....što više govori o onima koji za njega glasovali nego o njemu.

VL
NA
narod1
13:53 02.01.2014.

Nešto mi ne štima. Prije je zdušno radio protiv Hrvatske, pa onda odjednom radio jednako zdušno za Hrvatsku, a protiv svojih dojučerašnjih nalogodavaca. Nije li logičnije bilo da se stavio u službu bivših nalogodavaca kako bi zajedno radili protiv Hrvatske.ke. Koji je motiv bio prelaska, domoljublje sigurno nije. Dva su moguća motiva, jedan je da je shvatio da bi ga srpski nalogodavci kasnije prepustili na milost našima jer su bili srpski nacionalisti a ne više jugoslaveni. Drugi, povezan sa time, je da je shvatio da je bolje da se onda uključi na hrvatsku stranu i time sebi osigura imunitet od progona Hrvatske i ujedno zaštitu od duječašnjih kolega srpskih nacionalista. kao pravi obavještajac dobro je procijenio situaciju i odabrao. No to ga ne svrstava u red domoljuba već u red oportunista koji nema izbora pa čini ustupke da bi se spasio

VL
ST
stosidusa
14:40 02.01.2014.

Po meni, prvi koji bi trebao biti lustriran je nobilo, nestrpljivo cekam taj dan. No, za utaju poreza, taj je od bajica zasticen ko licki medvjed. Naravno, sve stari jugokmerski pajdasi.

VL
CV
crna vrana
13:54 02.01.2014.

Perković kao da ne razumije da se svojim navodnim silnim zaslugama za Hrvatsku kojima se sam kiti , ne može škapulati od svoje mračne udbaške prošlosti u ex Jugoslaviji i da za zločinačke likcidacije hrvatskih emigranata netko mora odgovarati, a on i Mustač su vedrili i oblačili. Novinari su ga se sjelili pitati kojekakve gluposti, ali ne i npr. o tomu kako je ubijen veliki hrvatski domoljub Bruno Bušić ili tko im je sve iz SKH i SKJ nalagao praćenja i likvidacije ! King Konga na sunce Perkoviću !

VL
Avatar El Indio
El Indio
14:36 02.01.2014.

Lik maznuo Jugoslovenskom generalu zlato iz sefa? A mudrijasi velu da su ustase odnijeli u Vatikan i Madrid kad ono u sefovima druga tita i jugo generala

VL
Avatar Aubix
Aubix
16:01 02.01.2014.

Ima nešto mračno, skoro sotonsko u objavljivanju ovakvih naručenih uradaka. Držim sve ovakve neprikrivene apologije udbaškim ubojicama najblaže rečeno - neprimjerenima. Od jednog Večernjaka to nikad ne bih očekivao. Gdje su nestali građanska pristojnost i obzir prema žrtvama i njihovim obiteljima? Što će poduzeti Večernjak ako njemački sud na kraju unatoč ovaknim naručenim člancima osudi Perkovića za ubojstvo? Hoćete li se bar ispričati obiteljima žrtava? Gdje je nestao sram?

VL
SK
sladja_kava
16:28 02.01.2014.

Kako sam generalu Rašeti uzeo sedam kilograma zlata iz sefa vojne bolnice ps:zlato sam predao pokojnom Njavri i sad neznam gdje hehe ps:mrtvi ne goovre nikad! ps:dobro si istrenirao laz u onome sustavu ...ali vise na pije vodu!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.