Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kako ministar Mornar i ministrica Opačić šutiraju bolesnu djecu

Ovo se u normalnom svijetu zove segregacija.

Komentari 12

BA
bakulušić
14:29 09.09.2014.

Predlažem novinarima "Večernjeg lista" da u sklopu ove teme obrade i informiraju nas kako je ministrica na inicijativu jedne udruge civilnog društva "rasturila" domove za djecu sa posebnim potrebama. U tim domovima djeca su imala svu brigu i skrb, faktički sve što im je bilo potrebno. Gdje su danas i što se s njima događa...

VL
Avatar zabadalo5
zabadalo5
15:10 09.09.2014.

Ja jos uvijek ne vjerujem u ovo! Kukurikavci, sramite se!!!

VL
OS
osica
14:31 09.09.2014.

Nije mi jasno pismo poslano roditeljima djece s posebnim potrebama, da mogu djeca biti na nastavi - " tri puta tjedno po dva sata". To onda nije ni škola ni nastava već mazanje očiju javnosti. Sramota Hrvatske, ako nam se nam se roditelji ovakve djece moraju s bolesnom djecom boriti za svoja prava.Nema tu ministara kao na" paradama ponosa" , jer ovo je " parada njihove sramote"

VL
DU
Deleted user
16:20 09.09.2014.

Ne gnjavite vladu s takvim sitnicama, ne stignu se baviti bolesnom djecom jer su zabavljeni marsiranje po paradama ponosa i kumovanjem na "vjencanjima". A treba i platiti paradu u svako selu...

VL
Avatar airbizz
airbizz
14:24 09.09.2014.

društvo je nažalost podložno medijima.mediji se nalaze u vlasništvu nekolicini "odabranih"."odabrani" kreiraju istinu po njihovim potrebama.to je zatvoreni krug ljudi koji se dodvoravaju bogu zvanom novac na vrhu piramide, na kojem je svevideće oko.tamo nema mjesta za normalne ljude,tamo se gazi preko normalnih ljudi.

VL
JA
jamanuša
18:56 09.09.2014.

bolesna su bolesna nažalost a tako malo zdravoj djeci treba pa nedaju ili ih guše na svim poljima jeli to na vlasti socuijam demokracija da tako je .

VL
FI
fiberglas
08:36 10.09.2014.

Mornaru, koliko ti je trebalo da se uvaljaš u glib? Nisi ni ti ništa bolji. Kupi prnje i sakri se u rupu na FER-u. Pokaži da ti je stalo do dostojanstva. Imaš li ga?

VL
FI
fiberglas
07:38 10.09.2014.

Ima djece koja imaju asistenta u nastavi a ne fali im ni dlaka s glave. Koriste ih poradi lijenosti. A ona djeca kojima je to nasušna potreba - izvise. Istražite to malo. Novinari ste. Ja osobno znam za slučaj gdje se romkinji kojoj ni vrag ne fali ( trenira karate i lijena do bola - pala dva razreda -uspješno, od jednog pada je spasila intervencija, mlati na dnevnoj bazi itd. itd.) je uredno osigurana ´´asistentica u nastavi´´ - ´´da je smiri i drži na uzdi´´. <- - Za to se troši državni novac? Škola je na istoku Hrvatske, Vu-srijemska županija.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:01 09.09.2014.

Gospon Bubalo, ne sutiraju. "Sutira" se preko istocne granice, ne u Hrvatskoj, pogotovo ne u Hrvatskim novinama.

VL
UN
unbekant
16:44 09.09.2014.

Balkan je mocna regija,Ivanisevic (Hrvat)uzeo Wimbledon,Dokovic(Srbina)uzeo na desetke puta te sve osvojene turnire,evo fala bogu i Bosna je konacno dobila sampiona ...............................

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.