Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kako je Putinova propagandna mašinerija sovjetsku pobjedu u II. svj. ratu pretvorila u jedno od najmoćnijih oružja

Russia's President Putin chairs Security Council meeting in Moscow
SPUTNIK/REUTERS
17.05.2023. u 09:35

Putinova agresija na Ukrajinu predstavlja čin kojim se izravno obnavlja fašistička i nacistička praksa u Europi, i to u opsegu i intenzitetu što ih suvremena Europa, unatoč balkanskim ratovima što ih je srbijanski diktator Slobodan Milošević pokrenuo devedesetih godina, nije vidjela od kraja Drugog svjetskog rata

Komentara 45

SL
Sloven
10:47 17.05.2023.

Štomiovotreba ! Da ti odgovorim . SAD vojnici nikada ne naslanjaju puškuna sljepoočnicu i ne provode LAŽNE referendume ! U Iraku nisu uveli : platno sredstvo $, niti američke putovnice ,niti američko školstvo . Između rusa i amerikanaca je razlika. A ti , ako je ne vidiš - ne tipkaj gluposti !

SL
Sloven
10:59 17.05.2023.

Romacjegovno i tebi odgovor od slovena ! Sjeti se Čečenije. Šta su rusi napravili Groznom, kada su pokušali napraviti to što pokušavaju u Dombasu ! Samo, razlika je u tome, što čečeni nemaju iza sebe nuklearnu silu ! Puno si natipkao - nažalost , puno gluposti ! U rusiji nije kraj , čeka se pravi trenutak za ocepljenje : Čečenija, Dagestan ......

LJ
ljudemisi
00:52 18.05.2023.

Navodno pobjednici pišu povijest, a najveći gubitnici su ruski i hrvatski narod koje su komunistički zločinci ubijali sistematski, na najgroznije načine 45 godina u milijunima, a u Rusiji to čine još i danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije