Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arhitekti prevrata
Povratak na članak

Kako je Most eliminiran iz Banskih dvora

Odluka je i u najvećem dijelu HDZ-a bila iznenađenje

Komentari 73

KL
klaramaric
08:28 30.04.2017.

Sta ce drugo most radit nego sve kocit i ucjenjivat neka su otisli napokon

VL
DA
DANIJELLUKIC
08:35 30.04.2017.

Nikad više s Mostom, previše si oni uzimaju za pravo

VL
DU
Deleted user
11:32 30.04.2017.

Anemični je u u tzv. win-win položaju. Ako se HDZ održi na vlasti bez Mosta, imat će praktično neograničenu vlast u stranci i državi. Ako HDZ izgubi vlast, vraća se Bruxelles na plaću od 10-tak tisuća € s obzirom dada je samo zamrznuo svoj mandat EUrupskog parlamentarca.

VL
PA
patosam
11:52 30.04.2017.

Pozivam MOST da javno iznese sve slučajeve gdje su bili kočničari i uko grlo kako spominje HDZ. Recite narodu sad sve. Narod mora znati istinu. MOST je izložen prekomjernom medijskom šamaranju koje me nervira. U emisiji Otvoreno gđa Đurić izz HNS-a napala MOST da su oni krivi za krizu dok je nije prekinuo A. Bauk i začuđeno joj rekao da su ministri MOST-a glasali za prijedlog HNS-a i SDP-a. Doći će na kraju do toga što je most i tražio; HDZ i SDP u koaliciju.

VL
OM
omar
11:19 30.04.2017.

Kad bi ovaj progovorio onako iskreno i u interesu naroda pa po cijenu i totalne eliminacije iz političkog života bila bi to povijesna prekretnica u Hrvatskoj. Šeks ima saznanja o svemu od 1990g. na ovamo.

VL
DU
Deleted user
11:32 30.04.2017.

Jel ima Plenković podršku Hasanbegovića,Esih i još nekih u stranci? Hoče li oni diči ruku za preslagivanje? Hoče li podržati Prgometa? Koliko je zapravo jak Plenković unutar samog HDZ-a? Ekipa koja je skupa radila u MVP-u Kolinda,Jandroković,Plenković je trenutno na vlasti.Fali im jedino Milanović na kontra strani i svi su tu.

VL
NI
Nini istrijan
11:19 30.04.2017.

HDZ nikad nije imao namjeru da dijeli vlast sa Mostom nego je Most posluzio za grabljenje vlasti.Ovo su stare politicke zakulisne prljave igre i nista iznenadjujuce kad je u pitanju desnica.No,mac ima dvije ostrice tako da se ova arogantna i samouvjerena igra Plenkovica moze vrlo brzo razbiti po njegovoj vladi.Ovo sve je dokaz da jos uvije imamo nedozrele politcke aktere koji samo skode zemlji i osim borbe za vlast nemaju nikakvu politicku viziju buducnosti Hrvatske. Nista novo na trulom Balkanu.

VL
NA
narod1
11:06 30.04.2017.

Sada je sve opet u redu, zloupotrebe se mogu nastaviti

VL
Avatar babas
babas
13:16 30.04.2017.

Seks je zivuca hadezeova legenda! Mozak tima,vuce konce iz sjene. Otarasio se davitelja iz Mosta,progurao Lex Agrokor i sada napokon vratio pravosude i policiju pod kontrolu najdrzavotvornije stranke. HDZ jase dalje,dok je Seksa biti ce i Croatie!

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:50 30.04.2017.

Notorna je činjenica kako je ministarski Apostol Zdravko morao biti upoznat sa katastrofalnim financijskim stanjem Ivičinog Agrokora i da kao odgovorna osoba za financije, u dvije Vlade nije maknuo ni malim prstom, kako bi se makar smanjila šteta za državu. Poglavar Mesija Andrej BBh ovoga, kao i ranije prosvjetitelja i plagijatora Barišića, brani do posljednje kapi krvi, što mu uveliko otežava preslagivanje većine, jer bi učešće u takvoj Vladi bilo za neke stranke čisti suicid. Most je ponovno, na svoj trapavi način, pokazao da je principjelan i nepotkupljiv, što bi mu se trebalo honorirati od hrvatskih dvonožaca sitnog i krupnog zuba, na slijedećim lokalnim i eventualnim državnim izborima. Što se pak tiče Mesije Andreja BBh, lako mu se može dogoditi da podijeli sudbinu sa svojim prethodnikom Mesijom Tomom. U svakom slučaju Hrvatima prijeti ugroza manjka kruha, što će lako smetnuti s uma, jer imaju izobilje vjerodomoljubnih, demokratskih i drugih igara.

VL
ZG
ZGexil
14:13 30.04.2017.

ovaj cirkus je uslijedil jer most hdz-u neda krast i manipulirati. hdz=sdp. samo Hrvatska nikako da progleda na zdrave oči. pa nije hdz Bogom dan, niti ikaj vrijedi kaj su bili državnotvorna stranka, jer u to ime su se već višestruko naplatili. pružiti treba priliku nekoj 329 stranki, pa nek i oni zamaste malo brk.......

VL
Avatar dobry
dobry
19:22 30.04.2017.

Kakav ideolog, Metuzalem Šeks, takva nam i država koju vodi njegov pulen Karaplenki-pijana. Da nije prešao sa Badela na Zvečevo, ne bi bilo ni rušenja MOST-a. Ali, neće glava boliti njega već hrvatske građevine.

VL
DA
danijelrukavina4
21:25 30.04.2017.

MOST je prepoznat kao stranka kome je javni interes naroda ispred vlastitog interesa, i to sada počinje smetati interesnim skupinama u nekim strankama. Ja to tako vidim. Već se podigla tolika hajka na MOST kao da su oni krivi za sve što se dešava. Pa gospodo njih do prije godine, dvije nije ni bilo, a sada su : psihijatar, profesor prava, bivši sudac, bivši zastavnik JNA i branitelj, umirovljeni branitelj, profesor povijesti, dipl. strojar i ostali ( zamisli koja ekipa, pa ne bi bolje skupio i u romanu o Alan Fordu ) u najmanju ruku državni neprijatelji br.1. Koje gluposti. Gospodo, MOST je tu i dobro da je tu ( uz ostale kao Živi zid, stranka Pametno i ostale nezavisne liste ). Gotovo je sa bavljenjem politikom kao "dugoročnim unosnim zanimanjem". Dolaze građanske inicijative. U politici se radi "demokratski iskorak" i uvode se malo "viši standardi", a vraćaju se i neki davno zagubljeni etički standardi. Ja to tako vidim.

VL
GV
golub Vaso
10:36 30.04.2017.

zna i Sova da je kontrola pravosuđa i policije pitanje opstanka, a tek arhiva Udbe....

VL
M3
Miške 3
14:10 30.04.2017.

Šeks je veleizdajnik, autor svega što je zlo u Hrvatskoj , zakona koji je legalizirao pljačku društvene imovine, a dalje bolje da se ne nabraja. Iza svih svinjarija HDZa stoji on i bivši predsjednici vlada Gregorić i Valentić ( još od afere "Zelenjak").

VL
PI
pinkec
16:15 30.04.2017.

Ipak je trebalo razoriti MOST! Trojanski konji nisu za vjerovati!

VL
Avatar gasparini.arte
gasparini.arte
18:22 30.04.2017.

Samo vi hvalite HDZ i SDP daleko cemo dogurati kao i u posljednjih 25 plus 75 godina slijepci kod zdravih očiju.

VL
M3
Miške 3
14:11 30.04.2017.

Nabrajao je prstima kako treba Gotovinu locirati, uhititi i isporučiti.

VL
TP
tugomir.pokas
14:14 30.04.2017.

Šeks je pametan čovijek ali više ne funkcionira radi godina i neurednog života.

VL
Avatar mama mia
mama mia
13:44 30.04.2017.

Još da tebe eliminiramo

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.