Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA JANAF
Povratak na članak

Kako je Kovačević izjavama nagovijestio smjer obrane: Opravdava se pritiscima oko nafte

A Nikada nisam uzeo ni lipicu. Dolazim iz dobrostojeće, poštene slavonske obitelji. Osim toga, suludo je da bi mi netko nosio novac u klub u kojem je 20 ljudi, kazao je Kovačević nakon izlaska iz pritvora

Komentari 5

LU
Ludwik
09:21 17.12.2020.

Molio bih Vas da objavite i jedan članak o jedva punoljetnim (ako uopće) damama partijskog sastajališta u Slavonskoj 9... U kom kontekstu su one boravile tamo ako uzmemi u obzir izjave predsjednika Milanovića, zatim ovog Kovačevića, te ministara, sudaca, novinara,, koji odreda tvrde da su pošteni obiteljski ljudi?!

VL
RO
roland
18:29 17.12.2020.

Pritisci oko nafte? Pa naftni biznis oduvijek je bio stvar državne politike! Kad se Stjepan Đureković, upravo u naftnom biznisu, oteo kontroli države, Mika Špiljak je preko partisjke linije naručio Đurekovićevo ubojstvo. Dakle, ako je Dragan Kovačević mislio da uu JANAF-u može voditi neku svoju, neovisnu politiku, glumatati managera, onda je u Remetincu skužio da to tako ne ide. Sud ne pita za naftni biznis, samo ga interesira mreža suradnika i koruptivne radnje! Bilo kakva plolitizacija sudskog procesa Kovačevića će odvesti ponovno u Remetinec, ovaj put u nekom novom kaznenom postupku.

VL
RO
roland
17:16 17.12.2020.

Zupanijski sud u Zagrebu optuzeniku ne postavlja pitanja o naftnom biznisu, nego o koruptivnim radnjama vezanim uz naftni biznis. Neugodna pitanja u izravnoj su svezi s novcem koji optuzenik ulozi u obranu.

VL
RO
roland
17:10 17.12.2020.

Na sudu ga to nece pitati. Pitanja su proporcionalna novcanom iznosu koji je spreman uloziti o obranu.

VL
ZI
zinegoid
09:17 17.12.2020.

početak licitiranja njegovom sudbinom i upozorenje moćnim nacionalnim izdajnicima što će biti ako mu ne pomognu odbaciti teret. znakovito nacionalni izdajnici pod plaštom lopovluka po principu nakon sanadera sanader

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.