Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VISKI S LEDOM'
Povratak na članak

Kako je incident sa Sjevernim tokom podsjetio Šveđane na 10 napetih dana 1981. godine

Tijekom 10 dana koliko je podmornica bila nasukana, kapetan podmornice je odveden na kopno i u prisutnosti sovjetskih diplomatskih predstavnika ispitan nakon što mu je zajamčen imunitet.

Komentari 5

PI
Pilatus
08:49 30.09.2022.

Ma ljudi šta vam je, to su se srbi pokušali ilegalno priključiti, pa je nešto pošlo krivo. Kao i obično svinjogojci i tehnologija dva svijeta :-)

VL
ZA
zagabria5
08:38 30.09.2022.

Jasno je da su Ameri jer time štete i Rusiji i Europi, i još nam uvaljuju svoj skupi plin i čine nas ovisnima o SAD. Europa je kao bespomoćna pudlica koju poseksa kako tko poželi

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:50 30.09.2022.

tko od ovog događaja ima korist? rusi nemaju. tko onda može biti krivac? ovom diverzijom rusi ostali bez 80 mlrd dolara godišnje. volio bih vidjeti tog nobelovca koji me bude uvjerio da su to rusi napravili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.