Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcija agram
Povratak na članak

Kako je Bandić mogao utajiti porez ako je dao podatke Liniću?

Ako tužiteljica nema nešto jače u pripremi, onda se čini da je ovo jedna od najlabavijih velikih optužnica u pripremi te jačaju sumnje u političku instrumentalizaciju procesa, ma koliko mnogima Bandić bio sumnjiv lik...

Komentari 77

BR
brljabrlja
08:31 31.10.2014.

mislim da će bandić iz svega ovoga još i jači izići

VL
LU
lukateli1
07:31 31.10.2014.

Jedva cekam da ga oslobode pa da se smijem zajedno s njim svim prehladjenima koji ga ovdje pljuju!

VL
DU
Deleted user
07:42 31.10.2014.

Bandića je trebalo zatvoriti dok predsjednički izboru prođu,pravih dokaza nemaju jer je on previše pametan za ovu garnituru,izići će još jači nego što je ušao!

VL
BU
budagigo
08:29 31.10.2014.

Ma sta racan? To je lik na celu partije koja je izasla iz dvorane kada se izglasavala samostalnost rh,to je lik koji je razoruzao hrvate poklonivsi oruzje hrvatske to jugo vojsci onogucivsi tima sverc i kupovanje pusaka po 1000 dem koliko su ljudi na cesti placali sve dok se nisu jna vojarne pocele osvajati i predavati,to je lik koji je na veceri sa svojim kompicem" janezom"na salveti ili komadu papira nacrtao dio savudrijske vale koju bi on dao slovencima da imaju izlaz na otvoreno more postupivsi tako sa hrvatskim teritorijem kao da daje dio svoje oranice,a rezultat toga je slovensko posizanje za dijelom istre,visegodisnje slovensko ucjenjivanje i kocenje hrvatske u pristupnim pregovorima rh sa eu,a sve zbog tog veleizdajnickog cina poklanjanja djela teritorija rh.rezultat arbitraza sa neizvesnim ishodom o kojoj se suti.ti isti racanovi sljedbenici nisu usta otvoril da sprijece ukidanje sankcija milosevicevoj obitelji ali sa gustom drukaju branitelje po eu,raspiruju razdor u zemlji koristeci se vukovarom,gule hrvate stvarajuci sve vise sirotinje,a sami su si uzeli sva prava i privilegije smatrajuci valjda da imaju prava po rodjenju,da su bogom dani iako vecinom nisu vjernici.osim u tita i partiju.

VL
Avatar skynet
skynet
20:35 30.10.2014.

Živimo u matrixu gdje privid života generiraju članovi HDZSDPCKSKH partije.

VL
DU
Deleted user
08:53 31.10.2014.

Dragi moj chemica bilo to tebi drago ili ne ali činjenice su činjenice.Zbog želje da vrate Zagreb neke stranke su spremne na sve pa im se onda ovako vraća.A što se tiče bankrota država je bliže bankrotu nego Zagreb.Možda se država na ovaj način želi dočepati zagrebačke blagajne pa da na taj način pokrije svoje dubioze.A što setiče Račana dug države se dramatično povećao u njegovo vrijeme a i INA je prodana za vrijeme njegove vladavine.Ako nešto ne razumiješ onda ne piši o tome i vrati se u epruvetu.

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
21:21 30.10.2014.

Hehehe,...zar vi stvarno mislite da sam ja sve ove godine samo gledao Zagreb?

VL
TH
than
23:29 30.10.2014.

Bandic i Linic... Ne znas koji je 'posteniji'...

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
10:02 31.10.2014.

Banana drzava, banana politicari!

VL
BL
big_lebovsky
16:15 31.10.2014.

Moj osvrt na ovaj članak kao i na sve članke o osumnjičenim,pritvorenim ili onim drugima koji su u ogromnoj većini a trebaju biti osuđeni,matematika je vrlo egzaktna znanost a rad porezne uprave se temelji na čistoj matematici i zakonima koji propisuju prava i obveze svakog fizičkog i pravnog subjekta u RH glede plaćanja poreza,prireza i svih ostalih nameta.Dakle svatko s elementarnim poznavanjima matematike i zakona može svakog građanina RH provjeriti(ukupna imovina,primanja ,eventualna nasljedstva,plaćeni porez,prirez i ostali nameti) i utvrditi nesklad između plaćenog,uprihodovanog i imovine.Porezna uprava ima samo taj zadatak i ako netko sustavno podkrada državu(sve građane RH) i o tomu godinama ništa ne poduzima nego tek selektivno i prema potrebama političara onda bi sve iz porezne uprave trebalo osuditi na dugogodišnju robiju a političare(vlade i sazive sabora ) javno linčovati jer DORH ne radi svoj posao a to nas vodi i do DORH-a i MUP-a čije rukovoditelje i djelatnike treba također javno linčovati....kad kažem javno linčovati pri tom treba imati u vidu kako je to jedina moguća opcija jer ako nam je politika,pravosuđe i policija benevolentna prema lopovima i reagiraju tek na mig političara(ovi to rade samo poradi očuvanja pozicija) onda se dolazi do neminovnog i tužnog zaključka da je javni linč jedina mogućnost koja preostaje ovom napaćenom narodu.

VL
FL
flok
22:28 30.10.2014.

a najbolje mi je kad su komununisti počeli sandru švaljek proglašavati nesposobnom, ej drugovi, ona je za vašeg grčića pojam u ekonomskoj struci, razlika je velika u njenu korist. jel vi uopće znate tko je ona. ma da, vi znate samo hapsiti one koji vam smetaju, jel tako drugovi

VL
FL
flok
21:08 30.10.2014.

ma zatvorili su nevina čovjeka da ga se riješe politički, nije partiji prvi put. pustajte bandića

VL
FL
flok
21:22 30.10.2014.

a vidim da partija odrađuje posao hapšenja nevinog čovjeka, lupa minuse centrala sa iblera

VL
ST
stric15
20:10 30.10.2014.

...danas je u RH na vlasti ............pravDA........za sve

VL
FL
flok
22:11 30.10.2014.

ma njega vole svi, ajde ok, što ga vole hercegovci, ali i purgeri ga vole, to se vidi, zamisli ti to, neki su u ovih 14 godina školovali djecu cijelo vrijeme besplatnim knjigama, to je čovjek koji voli narod, pa i narod voli njega. i švaljek, žena koja spada u sam vrh ekoonomske struke kod nas, vidi se da ga voli.

VL
Avatar marijaija
marijaija
04:49 31.10.2014.

Ukrao lipu ili milijun kuna, lopov je, a kad bi trebao raditi u interesu naroda, krimen je neoprostiv. Bio to ja, bandic, mesic, mora odgovarati. I zbog toga mi je zao sto ovo ce stati s bandicem, a jos visee stoga jer, sve u zelji da netko drugi zauzme bandicevo mjesto, ovo s bandicem poprima oblike sprdnje

VL
FL
flok
21:36 30.10.2014.

došle one babe purgerice moliti krunicu ispred remetinca, bome ono još nisam vidio da babe mole krunicu za političara u remetincu. to znači da je dobar i nevin. a babe sa krunicom su uvijek komuniste pobjedile, one su ih i prije pobjedile pa će i sad

VL
DU
Deleted user
19:17 30.10.2014.

Dok je puhao u partijski rog bio je zvijezda... kad je krenuo protiv partije završio je u Remetincu. Sveki daljnji komentar je potpuno suvišan.

VL
Avatar dariodario551
dariodario551
07:35 31.10.2014.

stalno sam prstom upirao na tog kriminalca ali me nitko u HDZu nije slušao ni shvačao ozbiljno

VL
Avatar Viking1
Viking1
08:54 31.10.2014.

Bandica i sve suradnike koji se ogrijesili u kriminal osuditi na maksimalne kazne i oduzeti svu ilegalno stecenu imovinu. Sad se vidi da je Bajić godinama štitio kriminalce i njega treba privesti i osuditi za pomaganje u kriminalnim djelima i ne procesuiranju istih. Šta se čeka sa Mesićem, Jakovčićem ,Linićem,Kalmetom, Čačićem itd ?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.