Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskustvo čitatelja
Povratak na članak

Kako izgleda testiranje na koronavirus

Oni javljaju telefonom rezultat i to najmanje osam sati od uzimanja uzorka. U praksi bude i dulje, rekao je čitatelj.

Komentari 8

GR
gravitacija
12:36 16.03.2020.

Odete s društvom u birtiju i "tučete" po koronama. Tko zadnjni ostane na nogama, taj je nema.

VL
Avatar patkovic
patkovic
11:46 16.03.2020.

koliki su troškovi testa i ko ga proizvodi ?

VL
RU
Rusvaj
12:56 16.03.2020.

Evo moje iskustvo...... U subotu ujutro mi je bilo jako loše, smptomi..... Odem na hitnu na zaraznu "dr. Fran Mihaljevič" oni samnom naprave interviju, izvade par kapi krvi i naprave rengen pluča i srca...... U razgovoru im kažem da sam bio nedavno u kontaktu sa puno osoba od kojih su sigurno neke i stranci ili su bili izvan zemlje pa bi htio napraviti test na" koronu". Jednostavno me otpile i kažu da to rade samo ako sam ja bio vani..... Šalju me kod svog epidemiologa tog zovema on kaže da od testa ništa nego samo da otvorim bolovanje...... UŽAS svi te se rješavaju i samo tjeraju, a ove priče u medijima su bajke

VL
ED
edgar2
16:27 16.03.2020.

Čini se da će ovi novi PCR strojni testovi kakve radi Roche znatno ubrzati stvari...Cijela USA ima kapacitet testiranja od 25000 testova dnevno, a to je puno premalo dok ovi strojni dijagnostički sustavi imaju kapacitet preko 4000 testova u 24 sata...Osim toga to bi trebalo znatno rasteretiti zdravstveno osoblje i jako pomoći epidemiolozima i drugim djelatnicima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.