Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propast Slavonije 3
Povratak na članak

Kako dalje? Mladima dajte državnu zemlju u najam i povoljne kredite

Spas za žitnicu predlažu stručnjaci i poljoprivrednici

Komentari 8

JK
ja-kan
21:20 11.06.2015.

Evo što može spasiti Slavoniju. Osloboditi poljoprivrednu proizvodnju svih vrsta poreza i parafiskalnih nameta uz istovremeno ukidanje svih državnih potpora - tko radi profitira tko ne radi gladuje. Drugo smanjiti cijenu energenata (struje, plina) kao i vode. Treće osloboditi narod administrativne presije.

VL
TH
thekurcula
10:51 12.06.2015.

Dobar deo razloga za očiglednu propast Slavonije, i teško stanje u Hrvatskoj, može se shvatiti i iz činjenice da VL objavljuje, evo već u trećem nastavku, mišljenja ozbiljnih ljudi o tome problemu a puk jedva da vidi ovu temu! Par komentara, i to je sve. Koga to interesuje? Dajte nam ćirilice u Vukovaru pa da se penimo 3 dana i ispišemo desetine stranica komentara. Dajte na "našu Ružu" da poziva na otvoreno etničko čišćenje preostalih Srba, i da joj ne zafali ni dlaka sa glave zbog toga. Eto, toga dajte svetini a koga briga za te nerazumljive teške teme. A dok je tako političke odluke će donositi zainteresovani politički lobiji i neće morati voditi računa o javnom mnjenju jer su te tema van interesa tog javnog mnjenja. Tako vam je kako vam, a to je tako zbog vas samih, a ne nekog drugog.

VL
AN
Andremar
21:43 11.06.2015.

Neka gosn malnar kaže koliko plaća npr berače duhana. 120 kn gospodo a on zgrče milione.

VL
CO
cobu70
19:50 16.06.2015.

Nemoj samo ugledat se na Belje i Todorića.Greška je što je zemlja dana jednom čovijeku,novac se ne ulaže tamo gdje se zaradi i još na to se zatvaraju pogoni,koji su mogli donositi dobit i osigurati egsistenciju mnogim obiteljima.

VL
DU
Deleted user
21:39 11.06.2015.

Jednostavno tko ne radi zemlju oduzeti mu ili prisiliti da proda te dati drugom tko zeli investirati, naravno s poticajima eu i hrvatskim. i to je to... obradiva zemlja nije tu da bi se u jutro pila kavica, na racun sjela mirovina, a seljak pokazuje rukom koliko ima zemlje... svevišnji nije darivao nikome zemlju... ona pripada svima... tko je ne zeli obrađivati a zadržati neka plaća veliki porez na nerad. tako se radi u zapadnim zemljama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.