Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Kako bi to IDS, HSS, dio SDP-a i bandićevci prepolovili HV i ugasili SOA-u?

Miletić, Beljak, Bandić, Maras, Grbin i Sinčić sigurno svake godine uplate osiguranje svoje imovine. A zašto su protiv toga da to isto učini i država?

Komentari 108

LJ
ljutko
08:51 02.12.2018.

Ljevičari bi drugi puta razoružali Hrvatsku.

VL
PR
prajdali100
08:50 02.12.2018.

To je gomila bijednika koji bi najradije da ove zemlje uopće nema.Ali neće vam proći gadovi !!! Kad bi " puklo" ti tipovi bi prvi zbrisali i sve nas ostavili na cjedilu.Gade mi se.

VL
KI
kizz1
09:04 02.12.2018.

Kada se vidi koji su to "ljudi" sve je jasno Miletić čiji je otac htio raketirati Pulu, a on je sada gradonačelnik.... lopov kokošar Beljak....Sdp-ovi jugosloveni Grbin i ostala bagra....pljuc

VL
AL
alphazulu99
08:44 02.12.2018.

Prepolovili bi oni i RH ili je ugasili.

VL
Avatar southman
southman
08:57 02.12.2018.

Tu bandu iz IDS-a treba pozatvarati zbog onih 4,5 mlrd. kn koje ćemo platiti iz proračuna ! A koliko su samo galame napravili za onih 500 mil kn. koje je Agrokor platio savjetnicima od svoga novca !

VL
KA
kapunjohan
08:54 02.12.2018.

Pa tako da Hrvatsku razoružaju kao i devedesete nebi li postala laki plijen grabežljivi susjeda. Mogli bi suprotno tome dati prijedlog kako smanjiti troškove za njih same i njihove stranke i razne nepotrebne udruge. Oni vjerovatno ne pridonose stvaranju nove vrijednosti u DBP pa ni u drugim neophodnim društvenim servisima građana, nisu nam se nametnuli po ,,poštenoj tržnoj cijeni,, sve je preplaćeno.

VL
JA
Jahutockakom
09:26 02.12.2018.

A sto se cudimo animozitetu Ids-a prema Hrvatskoj i HV-u, pa to je stranka koja je od pocetka bila otvoreno protiv samostalnosti RH, nigdje veca koncentracija jugosimpatizera,bivsih vojnih lica i mrzitelja Hrvatske nego u Istri. Njihov "dugovni otac" Jakovcic je jos devedestih u jednom intervjuu koji se moze naci na ytubeu otvoreno rekao kako je krajnji cilj Ids-a odvojiti Istru od Hrvatske ali ne mogu to otvoreno,nego polako, okolo na okolo..zato se i lizu sa svim mogucim smradovima kojima je Hrvatska trn u oku-od talijanskih neofasista do raznih srpskih politicara,i nije slucajno da su srpski i projugoslovenski glumci i pjevaci vise nego dobrodosli u Istru svako ljeto a Hrvatima se brani nastup,cak je Miletic trazio da se avionima Hrz-a zabrane preleti preko Istre-toboze zbog turizma,mos mislit!? A tek one talijanske zastave po javnim institucijama u Istri-van svake pameti,toboze je to dokaz multikultija-radi koga,sacice Talijana? U Njemackoj zivi 5 milijuna Turaka pa Nijemcima ne pada na pamet dizati turske zastave na svoje institucije. Taj Ids je jedno zlo, cak im ni Istrijani vise ne vjeruju jer vide tko je pravi krivac za propast Uljanika.

VL
DI
dirižabl
09:05 02.12.2018.

Šaka jada

VL
Avatar navijač
navijač
09:23 02.12.2018.

Buđet treba skresati upravo Istri i SDP-u , kao i ovim strančicama ispod praga za ulaz u sabor. Hrvatsku vojsku treba vratiti u Pulu.

VL
DU
Deleted user
09:10 02.12.2018.

Neka sisiBeljak Beljak u svojoj samoborskoj prčiji smanjuje proračun za svoje uhljebljene rođake i frendove s kojima je krao kao zaigrani Titov omladinac od 28 godina

VL
ZA
Zagy154
09:55 02.12.2018.

ovu bagru cetnicku treba delozirati svojim nalogodavcima. opet se javlja veleizdajnik koji trazi da se hr migovima zabrani let iznad pule jer to kao izaziva strah građana. po prezimenima se vidi o kome se radi,hrpa lopova i narkomana

VL
IL
ilija26
10:05 02.12.2018.

Kompletne budale

VL
KO
komunikolog
10:22 02.12.2018.

Kaže Miletić, kojega je odhranili vojnička plaća! Doduše vojske koje više nema. JNA. Tada ga nije smetala ni militarizirana Pula ni vojni proračun?

VL
BA
baegnian1
10:30 02.12.2018.

Vojsku bi trebalo vratiti u Istru.

VL
Avatar Prom_Jedan
Prom_Jedan
10:51 02.12.2018.

Od kada nema vojske dečki izgledaju kao frizeri u svojim slim hlačama

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
12:00 02.12.2018.

ostaci jugo komunističkog režima i njihovi potomci beskrupulozno rade protiv hrvatskih interesa. svi naši neprijatelji i promotori nagorih izopačenosti, perverzija i umobolnih ideologija su njihovi prijatelji i saveznici. u tome se upravo ističe sdp pokret za zapadni balkan i ids iredentističko fašistička stranka i pusićkini jurišnici na čelu s ankom gunjankom. svi oni narod optužuju za "fašizaciju društva" i dijele etikete poznate iz velikosrpske i jugokomunističke propagandne kuhinje. međutim svi normalni ljudi znaju da je jedini fašističko iredentistički projekt u Hrvatskoj pod nazivom "zemlja Istra" je bio upravo IDS-ov u suradnji s talijanskim neofašistima. njih je disident i dugogodišnji saborski zastupnik Kajin nazvao "cosa nostra" jer su sve stavili pod šapu i napravili od Istre "feud". školski primjer je Uljanik gdje su kadrovirali izvukli pet milijardi kn državnog novca koji sada dolazi na naplatu kao državno jamstvo jer je Uljanik bankrotirao a oni napadaju vladu koja je tobože nešto kriva. međutim nisu daleko od istine, vlastodršci su krivi jer su iredentističko fašističkoj mafiji dali državni novac preko jamstava dok su sada dobili vrući krumpir kao božićni dar.

VL
Avatar Real_Donald_Trump
Real_Donald_Trump
14:19 02.12.2018.

You in Croatia have some wounderful military. You just need to give them enough resources so they can defend your country. Croatia. Great country. Great military. As secretary Mattis said: "Twenty-two years ago next month marks the anniversary of an operation named Storm, an operation that is studied in the U.S. military to show what a well-led force, well trained, well equipped, and with good political guidance, how it can change the course of history. And we are honored to have you here today for your role in that operation Minister Krsticevic. We have great respect here for our friend and ally. It's a small country, but I would just say that it, as we say, bats above its weight, fights above its weight. You've been a wonderful example." Make Croatia Great Again folks. We in the US support you.

VL
PP
pp
14:07 02.12.2018.

Yugo krkani đuskaju, Hrvatska ide naprijed ;)

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
12:18 02.12.2018.

što se tiče sdp-a oni su oružje Teritorijalne obrane predali neprijatelju i ostavili goloruk narod na milost i nemilost jugo komunističkoj i četničkoj bandi. napustili su sabor kad se usvajala deklaracija o razdruživanja od SFRJ. O njima dovoljno govori činjenica da im je smetala i hrvatska himna. Evo dokaza...https://www.youtube.com/watch?v=LZokDoWYP0k

VL
VI
Vito
08:54 02.12.2018.

Kako bi to IDS, HSS, dio SDP-a i bandićevci prepolovili HV i ugasili SOA-u? ::: Poslali ove na slikama kod onih koji žive na vagi. __ Dajte ih pogledajte kako izgledaju - najdeblji su oko struka __ Kako se uopće mogu kretati po terenu???

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.