Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA POGREŠKA

Inspekcija žestoko kaznila restoran kada su vidjeli što pripremaju umjesto janjetine

Mačka/Ilustracija
Getty
30.08.2018.
u 13:25

Cafeu Marica, u južnom predgrađu Pertha naređeno je u srijedu da mora platiti gotovo 14.000 dolara za novčane kazne i sudske troškove.

Indijski restoran morat će platiti tisuće dolara kazne nakon što je hrana za kućne ljubimce pronađena u njihovoj kuhinji.

Cafeu Marica, u južnom predgrađu Pertha naređeno je u srijedu da mora platiti gotovo 14.000 dolara za novčane kazne i sudske troškove. Vlasnik Kopikaran Krishnasamy branio je svoj restoran rekavši da tu hranu nikada nisu služili ljudima.

Također je tvrdio da nije riječ o hrani za kućne ljubimce. Glasnogovornik tvrtke je izjavio kako se ta hrana našla u kuhinji jer kuhar nije mogao pravilno čitati engleski.

- Obično kupujemo našu janjetinu od renomiranih prodavača poput Woolworthsa ili Colesa, rekao je.

Kada su naručili meso kod drugog dobavljača, ono je stiglo u njihovu kuhinju u kutiji s oznakom "kućni ljubimac", ali kuhar engleski nije znao pročitati.

Kuhar je počeo pripremati meso kao da je riječ o pravoj janjetini točno u trenutku kada je u restoran ušla inspekcija. Iz restorana tvrde da je prodavač namjerno meso stavio u torbu na kojoj je pisalo "za kućne ljubimce" kako bi izbjegao strože propise.

Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa:

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
16:04 30.08.2018.

Dobro je da nije to i ostvareno a možda je bilo i desetak zaklanih mačaka i pasa???

DU
Deleted user
17:09 30.08.2018.

Kuhar pojeo janjetinu hahahahaaaaaaa

Avatar KELAVA-DE
KELAVA-DE
22:23 30.08.2018.

ko danas jede janjetinu to meso mi smrdi moj gosopdski stomak to nepodnosi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije