Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO SE IZNENADIO

VIDEO Znate li vi odgovor? Kvizaš se zbunio i u Potjeri kiksao na sportskom pitanju

Sandra Simunovic/PIXSELL
14.10.2021.
u 17:00

Vjerojatno je od laganih pitanja za sve ljubitelje hrvatskog nogometa bilo i ono koje je kandidat Marko dobio u svojoj minuti prije nego li se suoči s lovcem.

HRT-ov kviz Potrjera jedna  je od najpopularnijih kvizaških emisija. Neki kandidati očaraju svojom genijalnošću, neki razočaraju. Neka nam se pitanja čine užasno teška, a neka pak prelagana. 

Vjerojatno je jedno od tih laganih za sve ljubitelje hrvatskog nogometa bilo i ono koje je kandidat Marko dobio u svojoj minuti pitanja prije nego li se suoči s lovcem.

Joško Lokas je rekao:

- Koji bivši nogometni prvoligaš svoje domaće utakmice igra na Krimeji? 

- Paris Saint Germain - odgovorio je Marko i to vidno nesiguran.

Taj dio kviza pogledajte OVDJE.

Na njegovu žalost, bio je to netočan odgovor, budući da se radi o stadionu riječkog Orijenta, čiji je dom još od 1923. godine, kada je i otvoren, a 10 godina kasnije je proširen.

Kapacitet kultnog stadiona je 3.500 mjesta, od čega preko 1000 sjedećih.

Ali, jednom su nacijači probili i tu brojku. Tako je na utakmici između Orijenta i Rijeke 25. kolovoza 1996. godine bilo čak 6.000 gledatelja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije