Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORIO GRMOJI

Kajtazi: Laž je da stojim iza uhićenja u Međimurju

Veljko Kajtazi
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
15.09.2021.
u 16:23

„Nakon uhićenja na internetu krenule su dezinfomacije da sam ja to osobno naložio DORH-u ili da Andrej Plenković zajedno s policijom namješta primanje mita Matiji Posavcu, što je također teška laž koja nema dodira sa stvarnošću”, kazao je Kajtazi

Saborski zastupnik romske nacionalne manjine Veljko Kajtazi kazao je u srijedu kako nije tajna da se nije slagao s politikom Matije Posavca u Međimurju ali da su informacije koje su se pojavile na internetu o tome da on stoji iza uhićenja „teška laž”.

„Nakon uhićenja na internetu krenule su dezinfomacije da sam ja to osobno naložio DORH-u ili da Andrej Plenković zajedno s policijom namješta primanje mita Matiji Posavcu, što je također teška laž koja nema dodira sa stvarnošću”, kazao je Kajtazi u slobodnom govoru ponukan statusom na  Facebooku Nikole Grmoje (Most) kako bi se akcija u Međimurju mogla nazvati „operacija Kajtazi”.

Dodao je kako nije tajna da se ne slaže s politikom Posavca u Međimurju prema 10 posto stanovništava te županije ali da isto tako ne likuje zbog onoga što se desilo. "Moje osobno mišljenje je da bilo tko s obzirom na  priznanje da je počinio kazneno djelo ne bi trebao obavljati javnu funkciju", kazao je.  

Kajtazi je zamolio Grmoju da više preko njegovih leđa ne skuplja političke bodove, ocijenivši njegove postupke opasnim i nedemokratskim. Grmoja je uzvratio da ne skuplja političke bodove. "Ako  je netko odgovoran za probleme romske zajednice onda je to upravo Kajtazi", kazao je.

Marin Miletić (Most) u slobodnom govoru pohvalio je vladajuće što nisu uveli novi lockdown ali i poručio da su maske beskorisne i da ih treba ukinuti. Smatra kako ni covid potvrde nemaju nikakvog smisla jer daju lažnu sigurnost budući da i cijepljeni mogu širiti virus.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Ivan Posavec o uhićenju sina

Komentara 2

Avatar kenshi
kenshi
18:13 15.09.2021.

Ma laž je da ti stojiš.

BR
BrigitaM
18:07 15.09.2021.

Sada razumijem onu staru narodnu: "Lažeš ko....."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije