Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kajtazi: Laž je da stojim iza uhićenja u Međimurju

„Nakon uhićenja na internetu krenule su dezinfomacije da sam ja to osobno naložio DORH-u ili da Andrej Plenković zajedno s policijom namješta primanje mita Matiji Posavcu, što je također teška laž koja nema dodira sa stvarnošću”, kazao je Kajtazi
15. rujna 2021. u 16:23 2 komentara 339 prikaza
Veljko Kajtazi
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Saborski zastupnik romske nacionalne manjine Veljko Kajtazi kazao je u srijedu kako nije tajna da se nije slagao s politikom Matije Posavca u Međimurju ali da su informacije koje su se pojavile na internetu o tome da on stoji iza uhićenja „teška laž”.

OTVORENO Zaiskrilo između Grmoje i Spajića: 'Tada ste bili u Mostu i podupirali nas'

„Nakon uhićenja na internetu krenule su dezinfomacije da sam ja to osobno naložio DORH-u ili da Andrej Plenković zajedno s policijom namješta primanje mita Matiji Posavcu, što je također teška laž koja nema dodira sa stvarnošću”, kazao je Kajtazi u slobodnom govoru ponukan statusom na  Facebooku Nikole Grmoje (Most) kako bi se akcija u Međimurju mogla nazvati „operacija Kajtazi”.

Dodao je kako nije tajna da se ne slaže s politikom Posavca u Međimurju prema 10 posto stanovništava te županije ali da isto tako ne likuje zbog onoga što se desilo. "Moje osobno mišljenje je da bilo tko s obzirom na  priznanje da je počinio kazneno djelo ne bi trebao obavljati javnu funkciju", kazao je.  

Čakovec: Skupština Međimurske županije održat će se  nakon parlamentarnih izbora nakon uhićenja Odvjetnik bivšeg župana: 'Matija Posavec je u lošem stanju. Odrekao se plaća na koje ima pravo'

Kajtazi je zamolio Grmoju da više preko njegovih leđa ne skuplja političke bodove, ocijenivši njegove postupke opasnim i nedemokratskim. Grmoja je uzvratio da ne skuplja političke bodove. "Ako  je netko odgovoran za probleme romske zajednice onda je to upravo Kajtazi", kazao je.

Marin Miletić (Most) u slobodnom govoru pohvalio je vladajuće što nisu uveli novi lockdown ali i poručio da su maske beskorisne i da ih treba ukinuti. Smatra kako ni covid potvrde nemaju nikakvog smisla jer daju lažnu sigurnost budući da i cijepljeni mogu širiti virus.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Ivan Posavec o uhićenju sina

Gradilište novog mosta preko Save kod Stare Gradiške
POVEZIVANJE BIH I HRVATSKE
Na 4 traka novog mosta preko Save prolazit će 28.000 vozila dnevno
Logitech
Novi poslovni trend
Uz ovaj model rada, vaša poslovna budućnost više neće imati granica