Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Zastrašivanje"

Kajin: Za blamažu s potpisima za referendum odgovorna je Kosor

kajin
Patrik Macek/PIXSELL
03.09.2010.
u 13:06

- Za ovu blamažu Vlade i Hrvatske nije odgovoran ministar uprave, nego Jadranka Kosor. Ova ekipa na vlasti gora je od Tuđmana koji nije htio priznati oporbenu situaciju u Zagrebu.

- Ekspertiza MUP-a i Ministarstva uprave nad potpisima građana za referendum zbog ZOR-a otvoreno je zastrašivanje nacije - kazao je danas u Pazinu Damir Kajin i dodao da oni koji su provjerili potpise šalju poruku da u kartoteci imaju 800.000 građana koji ne podržavaju Vladu.

- Za ovu blamažu Vlade i Hrvatske nije odgovoran ministar uprave, nego Jadranka Kosor. Ova ekipa na vlasti gora je od Tuđmana koji nije htio priznati oporbenu situaciju u Zagrebu. Jadranka Kosor se poigrava s legitimnom voljom 800.000 građana i šalje poruku da bi se ekipa koja je danas na vlasti mogla poigrati i s rezultatima budućih parlamentarnih izbora - izjavio je Kajin.

Zato on predlaže da oporba internacionalizira cijeli slučaj potpisa za referendum te da pozove međunarodne promatrače za buduće parlamentarne izbore.
- To što radi ova Vlada nije padalo na pamet ni komunistima krajem 80-ih godina. Ako Vlada želi na internetu objavljivati imena potpisnika za referendum, neka objavi i popis svih branitelja iz registra. Međutim, ova ekipa na vlasti taj popis čuva kao zmija noge jer je to njihovo biračko tijelo - zaključio je Damir Kajin.

Ključne riječi

Komentara 34

AU
aurora08
14:05 05.09.2010.

kajin a ti bik si kriv kaj si dopustio austrijancima kaj kupe obalu pod \"poljoprivredno\" zemljiste, a onda si ti bik sa tvojim joksirom jakovcicem to preinacio u \"gradjevinsku\" zonu, dosta da te se objesi kak cucka

MB
mr_brown
13:19 03.09.2010.

bravo gospon kajine, gazi bandu!

UT
utatica
21:45 03.09.2010.

jel i ovaj boškarin spada u stoku sitnog zuba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije