Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Oko 50% djece razvije nuspojave'
Povratak na članak

Kaić o cijepljenju: 'Ne očekujem super odaziv kod mlađe djece, što je šteta'

– Iz iskustava zemalja poput Izraela, ne postoje podaci o nekim ozbiljnim nuspojavama – izjavio je Kaić

Komentari 13

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
11:11 16.12.2021.

Čuvajmo našu djecu od modernih Heroda

VL
DU
Deleted user
10:53 16.12.2021.

preporučam jedan IQ test prije zapošljavanja u državne firme granica neka bude 80, a svi ovi koji su treenutno ispod neka pomalo traže drugi posao u skladu sa brojkama, očekujem kolaps državnog sektora nakon odrađenog

VL
NA
Nadalinaaa
11:13 16.12.2021.

Ako uđete na web stranice UNICEF-a tamo ćete naći i ovu informaciju od 10.12.2021.: "Djeca nisu bila uključena u početna ispitivanja cjepiva protiv COVID-19, tako da trenutno postoje ograničeni podaci o sigurnosti ili djelotvornosti cjepiva za djecu mlađu od 16 godina ili ih nema. Potrebno je više istraživanja i ažurirat ćemo preporuke kako ispitivanja budu provedeno i više informacija postaje dostupno." Sad se upitajmo kako se provode daljnja ispitivanja. Baš onako kako nam je objasnila dr. Markotić.

VL
NA
Nadalinaaa
11:09 16.12.2021.

Vijetnam je obustavio cijepljenje djece jer je 120 njih hospitalizirano zbog teških nuspojava, a 3 djece je umrlo početkom ovog mjeseca. Naši stručnjaci i mediji, naravno, za to nisu čuli. Morbidni show must go on!

VL
RA
radijatori
11:07 16.12.2021.

Kao da se djeca sama odazivaju, odazivaju se roditelji koje su mediji i vlast zaludjeli koronom. Cijepljenje djece ovim neprovjerenim i tek izvanredno odobrenim cjepivima možda može imati smisla samo u izrazito rijetkim slučajevima, kod djece za koju se smatra da bi mogla imati teško narušen imunitet pa bi im dobivanje korone moglo biti jako rizično. Ali ovdje se očito ne radi o tome, nego da bi svu djecu trebalo cijepiti protiv nečega od čega se zapravo ne razboljevaju. Jedvo čekam novi Nürnberg, kojeg uskoro mora biti, a ako ga ne bude to će značiti da je Svijet trajno propao i da ćemo živjeti u distopiji.

VL
AL
algyx
11:19 16.12.2021.

Al super mi je ovaj natpis''misli na druge'' umjesto da stave ''misli na sebe'' :P Zna se da cjepljenje ne sprječava širenje virusa nego samo ublažavaju simptomi kad se zaraziš. treba ih tužit za širenje dezinformacija !

VL
HU
Humbleandhonest
05:11 17.12.2021.

Bože, što ga nalupeta ovaj promotor. Kaže, cjepit će se djeca nakon tri tjedna drugom dozom. Ali prema podacima bolje je 4, 6 ili 8 tjedana nakon. Pa zašto onda, za ime svijeta, ne onako kako je bolje??? Onda, kaže on, jasno mu je da je kod djece manji rizik nego kod odraslih. Zašto je onda šteta što će se mali broj cijepiti? Ne dirajte djecu!

VL
RB
Rastu Brojke
18:33 22.12.2021.

A kako bi i bile zabilježene bilo kakve nuspojave kad se u novinama napiše "iznenada umro" i to je to. Idemo dalje. Naravno da su tada lijepi brojevi što se tiče nuspojava, skoro savršeni.

VL
CO
Cosinus
11:54 16.12.2021.

Svojih sam dvoje djece iznad 12 godina cijepio prije koji mjesec i ne vidim tu ništa sporno. Tko neće, ne mora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.