Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEČENSKI VOĐA

Kadirov otkrio kad bi mogao završiti rat u Ukrajini: 'Sve su mogućnosti već iscrpljene'

Ramzan Kadirov
Reuters/PIXSELL
13.12.2023.
u 22:01

Ipak, kako je rekao savjetnik ruskog predsjednika Dmitrij Peskov, trenutno nema preduvjeta da se situacija u Ukrajini smiri.

Čečenski vođa Ramzan Kadirov kazao je da će specijalna vojna operacija, kako Rusi nazivaju invaziju na susjednu zemlju, u Ukrajini biti završena do ljeta 2024. godine.

- Mislim da kraj treba očekivati ​​u proljeće sljedeće godine, u lipnju ili srpnju. Sve su mogućnosti već iscrpljene, nema dovoljno ljudskih resursa, novca također, imaju problema s oružjem - izjavio je Kadirov, piše RIA.

Ipak, kako je rekao savjetnik ruskog predsjednika Dmitrij Peskov, trenutno nema preduvjeta da se situacija u Ukrajini smiri. Za Rusiju postizanje ciljeva "specijalne operacije" ostaje apsolutni prioritet. Proces nagodbe je, prema njegovim riječima, moguć, ali uz uvažavanje de facto situacije i nove realnosti.

Ruski predsjednik Vladimir Putin rekao je da, ako Ukrajina želi pregovarački proces, nisu potrebne teatralne geste, već ukidanje uredbe o zabrani pregovora. Istodobno, naglasio je, rješenje je moguće samo ako se poštuju ruska sigurnosna jamstva, navodi RIA.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Uhićenje u Maksimiru

Komentara 36

Avatar El Indio
El Indio
22:22 13.12.2023.

Tako su govorili da ce tzv specijalna operacija bit bit zavrsena do proljeca 2022. godine. Taj lik je bio na domaku Kijeva i vidio se u Poljskoj i Berlinu. Zasto je zbrisao?

Avatar Behemot
Behemot
22:08 13.12.2023.

Zapadni mediji su Kadirova proglasili smrtno bolesnim i prestali ga spominjati, ja mislio momak umro ..

Avatar SAM
SAM
08:42 14.12.2023.

Nije li ovaj umro odmah poslije Putinove smrti? Vjerujem samo britanskim obavještajcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije