Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Čečenije

Kadirov bira pomoćnika u realityju!

Russian President Vladimir Putin (L) meets with Chechnya's leader Ramzan Kadyrov at the Kremlin in Moscow, Russia, December 10, 2015. REUTERS/Mikhail Klimentyev/Sputnik/Kremlin ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTR
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
07.07.2016.
u 06:30

Zadatke će davati Kadirov i njegov tim, a bit će izuzetno zahtjevni. Samo 'najbolji od najboljih' mogu s njim raditi.

Čečenski predsjednik Ramzan Kadirov najavio je da će svoga osobnog asistenta i savjetnika izabrati u reality showu. Prijave za zainteresirane otvorene su do 22. srpnja, a Kadirov je naglasio kako će kandidati morati pokazati da imaju kreativne i izvedive ideje o tome kako unaprijediti život u Čečeniji, ali i to da nisu skloni kašnjenju, da potpuno izvršavaju povjerene im zadatke i da u slučaju potrebe mogu raditi 24 sata na dan.

Reality će prenositi državna televizija Rossija 1 koja već emitira najavne spotove. U njima Kadirov boksa s voditeljem showa kojeg tjera i da prolazi napornu vojnu obuku. Na kraju naciji poručuje da će samo najbolji od najboljih moći postati savjetnik i pomoćnik Kadirovu.

Show će se održavati diljem Čečenije, na planinama, na jezerima i u ljetovalištima, natjecatelji će morati pokazati da u svakom trenutku mogu ispunjavati zadatke koje pred njih stave Kadirov i njegov tim. Zadaci će biti izuzetno zahtjevni, a nitko od natjecatelja neće ih moći riješiti ako ne bude izdržljiv, kreativan i visoko motiviran.

Ramzana Kadirova inače zovu kraljem Instagrama i tamo ima oko dva milijuna sljedbenika. U proljeće je tu društvenu mrežu koristio kako bi pronašao svoju odbjeglu bengalsku mačku. 

>> Čečenski vođa Ramzan Kadirov napao WhatsApp

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Sidewinder
Sidewinder
08:32 07.07.2016.

Kruha i igara...samo kruha ima sve manje i manje...

Avatar mason
mason
07:50 07.07.2016.

Tema bi trebala biti koliko godina je Hatiga mlada od Moohameda (proroka)a koliko je Alina mlada od Putina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije