Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Kada su shvatili tko je kriv za nestanak struje, zavladala je panika u kazalištu

Bila je to posljednja izvedba "Uspavane ljepotice" u sezoni, kazali su organizatori te se ispričali ansamblu i gledateljima
12. srpnja 2018. u 10:59 0 komentara 428 prikaza
Balet HNK
Foto: Anto Magzan/Pixsell

Izazvavši kratki spoj i nestanak struje u australskom gradu Adelaideu, jedan je štakor izazvao pravu pomutnju na baletnoj predstavi "Uspavanoj ljepotici" kada su članovi baletnog ansambla i gledatelji uz pomoć džepnih lampi evakuirani iz Festivalskog centra u spomenutom gradu.

Engleska - Kolumbija najvažnija sporedna stvar Gledali utakmicu za vrijeme mjuzikla; Glumac im poručio: Vi ste najgora publika ikad

Južnoaustralska elektroprivreda je potvrdila da je štakor izazvao kratki spoj u jednom postrojenju od 11.000 volti nakon čega je sjeverozapadni dio grada ostao bez struje na dva sata.

Kada je oko 2000 gledatelja shvatilo da potpuna tama nije dio predstave nastalo je komešanje, a potom su obaviješteni da se radi o nestanku struje te da će biti evakuirani iz kazališta.

Izvedba pod zvijezdama Baletni Glembajevi brišu vojnu povijest Sv. Katarine

Bila je to posljednja izvedba "Uspavane ljepotice" u sezoni, kazali su organizatori te se ispričali ansamblu i gledateljima.

Robotsko kazalište

Balet HNK
1 / 10
Robotsko kazalište
Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.