Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvještaj EK
Povratak na članak

'Kada se razboli u Hrvatskoj, čovjek ne osiromaši'

Prim. dr. Ranko Stevanović iz HZJZ-a: Iz izvještaja se ne vidi da je RH najbolja u programu transplantacije u svijetu

Komentari 11

MA
MarkoMaras
07:37 09.12.2019.

Puno mi to znači što neću osiromašiti ako ću umrijeti. Prošle godine bili smo drugi u Europi po stopi smrtnosti od raka, odmah nakon Mađarske. Čak i "nehumana" Amerika ima znatno bolju stopu preživljavanja od nas. Toliko o socijalističkoj medicini.

VL
DU
Deleted user
07:32 09.12.2019.

Taman posla da se moramo razboljeti da bismo osiromašili! Zar nismo i previše siromašni dok smo koliko-toliko zdravi? U EU-u nekomu očito smeta sustav zdravstvenog osiguranja kakav postoji u Hrvatskoj, pa bi eto i on morao na "tržište", a hrvatska sirotinja iz vlastita džepa plaćati i posljednju tabletu. Ne'š ti moderne humanosti na djelu.

VL
Avatar S.OLIVER
S.OLIVER
07:05 09.12.2019.

"Kada se razboli u Hrvatskoj, čovjek ne osiromaši"........... I to je istina, kao što je i istina da kada se razboli u Hrvatskoj, ako nema dovoljno novca i veza u zdravstvenim ustanovama i gdje treba, što je jedina mogučnost daa se na red za preglede i operativne zahvate stigne prije jačeg, fatalnog razvoja bolesti i SMRTI, čovjek UMRE.

VL
Avatar raco
raco
09:50 09.12.2019.

to je istina, ali istina je i ta da osim u Zagrebu teško da će igdje dobiti adekvatnu medicinski pomoć.

VL
ZI
zip123
13:50 09.12.2019.

Ne,on je siromasan prije toga.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
08:50 09.12.2019.

Pa siromašni smo ko crkveni miš, kako možeš više osiromašit

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.