Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR KRSTIČEVIĆ
Povratak na članak

'Kada budete prolazili Trgom Hrvatske vojske i ovim Prilazom neka vas to uvijek podsjeća na stvaranje države'

Posebni savjetnik general Ante Gotovina rekao je da je Hrvatska vojska jamac stabilnosti i sigurnosti naše države

Komentari 5

DI
Direkt
17:26 27.05.2019.

Kada budete prolazili Trgom Hrvatske vojske i ovim Prilazom neka vas to uvijek podsjeća na....imovinski rat, 500.000 branitelja, 200 obitelji, 400.000 iseljenih hrvata, isto toliko srba, proračun pred bankrotom, revitaliziranje povijesti...

VL
Avatar alexandarkeller
alexandarkeller
17:19 27.05.2019.

'Kada budete prolazili Trgom Hrvatske vojske i ovim Prilazom neka vas to uvijek podsjeća na..."...Bandićeve javne Wc-e?

VL
SR
sramitese
18:34 27.05.2019.

..u nekoj buducoj ugrozi hrvatske drzave..osim hr vojske i policije..sumnjam da bi je itko drugi branio..a to bi bilo nedovoljno..tako bar govori moja analiza..volio bi da se varam.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
18:25 27.05.2019.

Zahvaljujući našim vjerodomoljubnim vlastima neovisna država ima na pretek vjerodomoljubnih igara, pa stoga ne treba uopće kruha našim vjerodomoljubnim papkarima i kopitarima, dok glodari imaju, pored igara i svega drugog u izobilju. Hrvatski izrodi, kojima je kruh preči od igaraa mogu slobodno nastaviti svoja putovanja sa kartom u jednom smjeru, te tako pročistiti hrvatsku njivu od remetiteljskog kukolja. Tako će se ostvariti tužba Hrvatskog Boga i vjerodomoljubnih vlasti da u neovisnoj državi ostane samo najvjerdomoljubnije stado, te tako na vijeke vjekov ova ostati neosvojivi Božji bastion.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.