Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50 – 100 autobusa
Povratak na članak

Milanović: Ponudio sam Vučiću pomoć za prijevoz izbjeglica kroz Srbiju prema Mađarskoj

– Srbija, kada bi krenula s mjerama, krenula bi protiv čitave EU, a to je smiješno – rekao je Milanović

Komentari 191

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
22:51 22.09.2015.

O, ma vidi ti našeg humanista Zokija koji o migrantima priča kao o pišalini s kojom treba 'šarati malo'. Ali čekajte malo, nije li Ostojić prije 2 dana rekao da je Hrvatska pobijedila Mađarsku i Orbana i da je otvoren prijelaz Horgoš? Naravno da od ovog neće biti ništa, ali ipak želim svu sreću dobrovoljcima koji pristanu voziti Zokine autobuse prepune bijesnih džihadista na mađarsku granicu protiv njihove volje, hehehe.

VL
Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
22:51 22.09.2015.

Kizo Milovanoviću zvani Neron ti si propirio definitivno !!

VL
JU
juma
22:55 22.09.2015.

Pitanje je samo čije gospodarstvo je više pogodjeno ovim mjerama. Ja bih rekao naše, ali Milanoviću su migranti važniji od hrvatskog izvoza i turizma. Nismo se spremili za izbjeglice, nismo htjeli podići ogradu, hranimo ih, mazimo ih i pazimo, nema suzavca, vodenih topova ili pendreka kao u Madjarskoj i Sloveniji, čak i kada nam blokiraju Breganu ili nasrću na policiju i onda se čudimo što ih dolazi sve više? Da su bili odgovarajuće dočekani, ponašali bi se kao bubice kao recimo u Madjarskoj gdje poput mrava idu jedan za drugim i nitko ni da zucne, a kod nas blokiraju granice, nasrću na policiju, a svaki dolazak vlaka ili autobusa i ukrcaj u iste prate scene kaosa kao iz apokalipse.

VL
DE
Demokrates
22:58 22.09.2015.

Iskreno, nemaju što ulaziti ljudi bez dokumenata u Republiku Hrvatsku mimo graničnog i carinskog režima. 1, 10 ili milijun. Čemu onda granica ako je može nesmetano prelaziti svaka iole veća skupina ljudi. Granica i postoji da se može razlučiti ulazizi li gospodarstvenik ili švercer; ulazi li turist ili džihadist. Ovo je crni rujan za hrvatsku samostalnost. Država kada nije u mogućnosti efikasno nadzirati granicu prestaje biti država. Pogledajte samo Rimsko carstvo. I Jugoslavija se raspala kada vojska više nije bila u stanju izaći na granice. Republika Hrvatska danas nije država. Ovo su dani kada smo izgubili samostalnost. Danke Merkel, danke Milanče.

VL
Avatar bok
bok
22:58 22.09.2015.

Zasto jos ne u Rumunsku?

VL
GC
gps.croatia
22:50 22.09.2015.

Orao pao

VL
BA
barbaizamerike
23:01 22.09.2015.

ANKETA ::::Milanovica pod HITNO poslati na lijecnicki pregled za dobrobit hrvatskog naroda

VL
SI
signum88
23:04 22.09.2015.

Hoće li Milanče i Obami ispričati - Šaraj malo ???

VL
OP
opančar
23:06 22.09.2015.

upravo je objavio rts da je granični prijelaz otvoren za promet putničkih i teretnih vozila, lupas milanoviću ipak si popustio

VL
Avatar Leeka
Leeka
23:03 22.09.2015.

Evo sad pročitah na portalu B92 da su kamiondžije potpuno blokirale granični prijelaz i to na "ničijoj zemlji" i da više nema prolaza ni putničkim vozilima, a kamoli kamionima iz Hrvatske. Svatko može otić na taj portal i pročitat. Znači mjere kamiondžija su stupile na snagu odmah. Efikasnost prije svega. Što sada?

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:57 22.09.2015.

I renzi trajekte za prijevoz tzv izbjeglica do italije......

VL
BA
Barts
23:05 22.09.2015.

Ne znam zasto Milanovic ne ponudi autobuse Makedoniji t.j saceka izbeglice na granici Makedonije i Grcke pa vozi na Horgos, odatle dolaze u Srbiju.Nece to ici Milanovicu da vi zatvorite granicu za kamione iz Srbije ,a ocekujete da Srbija pustata kamione iz Hrvatske.Ja razumem Orbana on je desnicar ,ali ne razumem Milanovica koji je navodno levicar i ovako se ponasa.Ovako se upravo ponasao S.Milosevic.

VL
Avatar Leeka
Leeka
22:52 22.09.2015.

Vidjećemo sutra do ponoći da li može ili ne. Ja mislim da može i da hoće. A da je Hrvatska isto što i Njemačka ili Francuska je potpuno smiješno. Pa u to ne vjeruje ni djete u osnovnoj školi.Po mojem sudu Hrvatska u EU ima malo više utjecaja od Kazahstana - ali ne i puno više. Nijemci će dovodit u pitanje svoje gospodarske interese u Srbiji zarad nerazumnih poteza Hrvatske? Mišljenja sam da će Hrvatska naći izgovor da otvori granicu, a ako ne i srbijanska će bit zatvorena i onda će se netko moć uvjeriti što znači pojam samoobmane.

VL
BA
bakulušić
23:08 22.09.2015.

Neka Hrvatska kupi žicu i stupiće a Vučić i Nikolić neka ih postavljaju. To bi bilo idealno rješenje za Hrvatsku i Srbiju a migranti će se snači. Njih ništa ne može zaustaviti.

VL
AL
alphazulu99
23:13 22.09.2015.

Mozda je najveca greska sto ih se prevozi. Treba ih popisati i organizirano pjesaka poslati da prodju Srbiju. Tek tada mogu reci kako su dosli pjeske. Ovako su bez potrosenog centa besplatno dovezeni u srce Europe.

VL
IQ
iqqo
23:17 22.09.2015.

Samo čekam sutra ujutru da pročitam kako je Milanović za dobrosusedske odnose pustio granični prelaz u promet i da napišem "Orao pao", "Orao pao"..haha. Ako ostanu zatvorene, još bolje,neću gledati iritantne hrvatske brendove po hrvatskim prodavnicama...

VL
DE
Demokrates
23:19 22.09.2015.

Slab mu je plan. Imam ja bolji. prvo zatvoriti granicu i ne dopustiti ulaz ikome bez valjanih papira. Tko uđe bez valjanih dokumenata lišiti slobode, identificirati i vratiti u zemlju porijekla. Dok je ilegalni rezident lišen slobode ne udovoljavati mu ikakvim zahtjevima koji nisu u skladu sa pravima ostalih zatvorenika u RH. Na svaku kriminalnu i terorističku agresiju od ilegalnih rezidenata uzvratiti protuterorističkim, i protukriminalnim djelovanjem. S obzirom da ova vlast nema problema s pendrečenjem vlastitog naroda, npr. na Markovom trgu, učestalim legitimiranjem običnih građana koji nose grincajg s placa te graničnim kontrolama vlastitih građana koje traju po par sati i uključuju razbacivanje donjeg rublja iz putnog kofera; onde ne vidim razloga zašto bi se puštalo raznu klatež iz Arapskih zemalja nesmetano u Hrvatsku. preporučam Milančetu i njegovim fanovima da malo skoknu do Saudijske Arabije bez dokumenata, Pakistana, Indije i Irana. Pa da onda vidimo tretmana.

VL
DU
Deleted user
23:25 22.09.2015.

A sto se se dogovorili sa Madjarskom gospodine Milanovicu? Mislite da su oni vesla sisali?

VL
IQ
iqqo
23:12 22.09.2015.

Kakve ti imaš veze sa prevozom izbeglica po Srbiji? Granicu ne puštaj nikad, bilo bi bolje za sve.

VL
SA
santos008
23:29 22.09.2015.

Veceras je Davorin''Losa'' Domazet izrekao istinu ,svidjalo se to kome ili ne,a vrijeme ce biti svjedok.Nasi su politicari kratkovidi ,nije njima do buducnosti ,ni do njihovih pokolenja oni kud god pogledaju vide samo fotelju.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 8 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.